Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
07 Май 2012, 15:25
Май по-точния въпрос е - Нямате проблеми от заседяване пред компютъра?, зададен с учудване
Напоследък все повече хора предпочитат да изкарат свободното си време пред компютъра, вместо да отидат на разходка сред природата или да се срещнат с приятели. Аз лично не го разбирам. Не разбирам и как родителите позволяват на своите деца толкова дълго време да се застояват пред компютрите и направо очите да им "изтичат"

Децата в днешно време нямат истинско детство - презадоволени са отвсякъде и малките неща вече не ги радват. Спомням си как съм се радвала на подаръците за Коледа и за рожденните си дни, а сега се купува всичко, което детето ни поиска и това за него е нещо съвсем нормално. Играла съм на криеница, на стражари и апаши, скачала съм на ластик, а днешните деца играят на електронни игри и висят във Facebook или Skype... А за детските филмчета няма да споменавам - не мога да разбера кое какво е, толкова са странни.
17 Май 2012, 11:32
Да ви кажа работата ми като на всеки средностатистически българин е свързана с компютър, аз стоя зад монитора повече от 8 часа дневно, но преди това да стане за мен проблем си реших проблема: У дома никакъв компютър, поща, скайп, фейсбук само на работното място, у дома е семейството ми, което има нужда от мен, свободното си време уплътнявам с разходки и много почивка. За мен това е идеалната формула за ежедневието на един млад човек.
23 Фев 2013, 22:45
СТОЕНЕТО ПРЕД КОМПА Е ПРИЯТНО ЧЕСТО СЕ ЗАСТОЯВАМЕ С ЧАСОВЕ ТРЯБВА ДА ПОЧИВАМЕ НА 2-3ЧАСА ПОНЕ ЗА 10 МИНУТИ дА СМЕНЯМЕ ПОЗАТА
25 Фев 2013, 17:23
Преди да започна работа с компютър не носех очила. Сега вече не е така за съжаление. Но преди години нямаше толкова хубави монитори и се напрягах над една стара изтормозена щайга с хиляди трептенета в минута.
08 Апр 2013, 16:13
Бичът на днешното поколение. Но пък представяте ли си живота ни без компютри и интернет? Просто трябва да намерим баланса и да се грижем за очите си. Ефектите от заседяването може да се избегнат с кросчета....
21 Дек 2014, 15:15
Silvi написа:Да ви кажа работата ми като на всеки средностатистически българин е свързана с компютър, аз стоя зад монитора повече от 8 часа дневно, но преди това да стане за мен проблем си реших проблема: У дома никакъв компютър, поща, скайп, фейсбук само на работното място, у дома е семейството ми, което има нужда от мен, свободното си време уплътнявам с разходки и много почивка. За мен това е идеалната формула за ежедневието на един млад човек.
Звучи супер, но ежедневието на българина е друго - цял ден на компютъра, а вечер на телевизора. Особено зимата според мен е много трудно да намериш начин да си почиваш, на една страна са очите, по-опасно е цялото стоене постоянно, аз се старая да се разхождам, поне из къщи и от време на време из офиса поне за минута-две, е не ми се получава, признавам си.
22 Дек 2014, 12:28
Много обичам да прекарвам времето си на компютъра, но наистина е сложно да се откъснем от заниманията на компа, но е наложително
22 Дек 2014, 17:34
Имам не ами... като ми е толкова хубаво.. само съм от компютъра на телевизора..
30 Дек 2014, 15:43
И аз мисля така! Хич не е лошо да се стои на компютъра, важното е да остава време и за други неща. На ден прекарвам минимум по 5-6 часа на компютра