Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
07 Юли 2015, 11:58
Andrey написа:И аз мисля така! Хич не е лошо да се стои на компютъра, важното е да остава време и за други неща. На ден прекарвам минимум по 5-6 часа на компютра

И аз по толкова, изпитвам потребност, така съм израстнала, но хубавото е, че намирам време и за останалите неща, добре е че и работата ми е свързана с компютър,та поне една част от времето си "отмятам" в офиса.
08 Юли 2015, 15:47
При мене най-често проблемите ми идват от това, че колкото й да е удобен столът, то просто не можеш по 8 или 10 часа да си седнал, дори и нищо да не ме заболи, което става рядко, то онова червейче започва да те бута отвътре, освен ако не си махмурлия
09 Юли 2015, 10:00
В крайна сметка, след като работата ни го налага нямам избор къде да ходя и се налага да търпя и по 10 че и по повече часа на компютър, какво да се прави.
09 Юли 2015, 10:42
Аз забелязвам, че е добре понякога да си правя разни разходки, било то колкото да обиколя стаята или етажа, но ми помага, а и по-лесно се концентрирам след това
09 Юли 2015, 10:44
Pipilota написа:В крайна сметка, след като работата ни го налага нямам избор къде да ходя и се налага да търпя и по 10 че и по повече часа на компютър, какво да се прави.

Така е, но поне през останалото време можеш да правиш нещо по-динамично, че да няма много големи последствия. Аз вече ходя с колело на работа и се чувствам супер добре, а и се прибирам по-бързо ;Р
17 Юли 2015, 17:00
Моите крака са постоянно подути, независимо от стола и от сезона, това е ежедневно, има ли как да го избегнем
18 Юли 2015, 14:21
sofi_black написа:Моите крака са постоянно подути, независимо от стола и от сезона, това е ежедневно, има ли как да го избегнем

Има, намери си столче или нещо подходящо, на което да си вдигаш краката през деня и няма да имаш проблеми.
25 Окт 2015, 14:47
Не е лесно, тези компютри ни отнеха цялото ежедневие и резултатът сега са излишни килограми, никакво движение и ужасно здравословно състояние. Движението е само из мола, добре, че идват коледните намаления.
06 Ное 2015, 12:42
Snejna написа:Не е лесно, тези компютри ни отнеха цялото ежедневие и резултатът сега са излишни килограми, никакво движение и ужасно здравословно състояние. Движението е само из мола, добре, че идват коледните намаления.

Никой не е виновен, ако си толкова зарибен проблемът си е твой
06 Ное 2015, 16:09
Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.