Стандартните мъжки извинения...

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Стандартните мъжки извинения...

Мнениеот valiart » 11 Ное 2011, 18:58

qproin написа:Най-мощното оръжие според мен е секс и може би в определени ситуации добра храна. Другия начин е да го издебнеш когато иска нещо и да кажеш нещо от рода на " даааа, може да отидеш за риба, но първо измий банята и почисти с прахосмукачката". Така си осигуряваш чиста къща и свободен следобед :lol:

Това се казва истинска жена!:) Адмирации!:)
Аватар
valiart

Мнениеот ogi-smile » 06 Фев 2012, 15:29

Стандартните мъжки извинения, май не са много стандартни, всеки мъж сам според случая измисля нещо, понякога доста нескопосано общо взето и много лесно се хваща, много лесно... Така,че не трябва да разчитаме на тези извинения, ако искаме да избегнем нещо трябва да бъдем далновидни и много, креативни :D :D :D :D :D
Аватар
ogi-smile

Мнениеот shushito » 14 Мар 2012, 15:45

Margo написа:Една приятелка така е "възпитала" мъжа си, че нищо не прави сама.Когато се чисти, тупа, мият чинии или вдига маса, той винаги участва. Трябва да я питам каква е тайната й, дали е приложима при други мъже освен при нейния?!

Не мисля, че мъжете подлежат на възпитание. Според мен е от огромно значение дали са живели сами преди да се задомят, защото тогава свикват сами да се оправят, а не някой да ги обслужва :!:
shushito

Мнениеот Genoveva » 28 Мар 2012, 16:45

shushito написа:
Margo написа:Една приятелка така е "възпитала" мъжа си, че нищо не прави сама.Когато се чисти, тупа, мият чинии или вдига маса, той винаги участва. Трябва да я питам каква е тайната й, дали е приложима при други мъже освен при нейния?!

Не мисля, че мъжете подлежат на възпитание. Според мен е от огромно значение дали са живели сами преди да се задомят, защото тогава свикват сами да се оправят, а не някой да ги обслужва :!:

Не мисля така, моят съпруг никога не е живял сам преди да се ожени за мен, но това не му пречи да знае винаги какво трябва да се свърши у дома и никога не си търси извинение за да не го направи.
Genoveva

Мнениеот krasko » 04 Май 2012, 14:36

Genoveva написа:Не мисля така, моят съпруг никога не е живял сам преди да се ожени за мен, но това не му пречи да знае винаги какво трябва да се свърши у дома и никога не си търси извинение за да не го направи.

Зависи от мъжа, мен ако питате, а това с превъзпитанието е доста глупава идея. Ние не сме кучета, за да ни дресирате и определено няма да си променим навиците, каквито и старания да полагате. Аз по принцип съм домошар и обичам да ми е чисто и подредено, но съм бил с жени, които са много по-разхвърляни и немърливи от мен.
Съгласен съм с Genoveva - не е от значение дали мъжът е живял сам или не, защото ако е мундар, ще си остане такъв цял живот, пък нищо, че е живял сам :idea:
krasko

Мнениеот rossitta » 17 Май 2013, 16:03

"Кучето ми изяде обувките" - не желая да се срещам с теб :lol:
rossitta

Мнениеот aleksandrowa » 30 Сеп 2013, 14:25

muja e takuw kakuwto go nauchi jenata :P
aleksandrowa

Мнениеот Mon_ton » 25 Ное 2014, 16:50

Не вярвам аз в дресирането на мъжете, дори ми звучи смешно и глупаво. Ако имаш нужда да превъзпитаваш някога, защо си губиш времето с него изобщо?!?
Аватар
Mon_ton

Мнениеот silver933 » 10 Дек 2014, 09:59

aleksandrowa написа:muja e takuw kakuwto go nauchi jenata :P

Ти твоя как го научаваш? За много умни се имате жените, могат да променят всеки. По-скоро на мъжете не им се занимава с постоянното ви мрънкане :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Anka » 10 Дек 2014, 16:13

по-младите мъже си измислят извинения, за да не излизат, а да стоят вкъщи и да играят на компютърни игри :) :lol:
Аватар
Anka

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже