Стандартните мъжки извинения...

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Стандартните мъжки извинения...

Мнениеот Krum » 09 Мар 2015, 16:43

Айде сега, сякаш жените не се извиняват постоянно и не си измислят какви ли не глупави извинения.
Аватар
Krum

Мнениеот Andrey » 22 Юли 2015, 12:41

Класици сме ние много ясно и повечето извинения са лъжи тъй че... смятайте що се налага, жените толкова мрънкат и пищят че не могат да приемат истината каквато е.
Аватар
Andrey

Мнениеот fairy » 05 Май 2016, 16:44

Нямаме чести такива случаи, но казването е не мога сега, по-късно ще го направя или не ми се прави в момента и точка. Аз действам по същия начин. Защо трябва да си измисляме извинения? После като те хванат, че си изклинчил и стой та гледай :lol: !
fairy

Мнениеот Andrey » 11 Май 2016, 13:26

fairy написа:Нямаме чести такива случаи, но казването е не мога сега, по-късно ще го направя или не ми се прави в момента и точка. Аз действам по същия начин. Защо трябва да си измисляме извинения? После като те хванат, че си изклинчил и стой та гледай :lol: !

Не съм чул още за жена, която да е съгласна, когато ѝ кажат "сега не ми се прави, точка". Може би ти си жена мечта. :lol:
Аватар
Andrey

Мнениеот pavleta » 11 Май 2016, 14:18

Не всеки винаги е на кеф да свърши нещо или да отиде някъде. Да държиш непременно някаква работа да се свърши на момента е малко, как да кажа........ :lol: . Стига да не е спешна и належаща, но рядко са такива. Ама всеки път с повод и без повод да се измъква с извинения отива пък в другата крайност и тогава се налага малко стягане. :wink:
pavleta

Мнениеот silver933 » 11 Май 2016, 16:36

pavleta написа:Не всеки винаги е на кеф да свърши нещо или да отиде някъде. Да държиш непременно някаква работа да се свърши на момента е малко, как да кажа........ :lol: . Стига да не е спешна и належаща, но рядко са такива. Ама всеки път с повод и без повод да се измъква с извинения отива пък в другата крайност и тогава се налага малко стягане. :wink:

Кво значи стягане? Не сте ли се замисляли, че може би не ни трябва постоянно маниакално и побъркано наставничество от ваша страна, за да свършим нещо.. ей това дразни най-много!
Аватар
silver933

Мнениеот mamina » 12 Май 2016, 14:43

Като почне да си намира много извинения някой мъж, значи не му е приятно това, което го караш да върши :lol: или гледа как да се отърве от теб. Значи почваме да търсим къде е грешката в нашия компютър :mrgreen: .
mamina

Предишна

Назад към Зона за мъже