Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
10 Ное 2011, 00:15
Мила, не съм в настроение, Бубе, притеснен съм, Муци, ей сега идвам....
И нещо нищо не става, такива страхливци ли сте, момчета?
10 Ное 2011, 00:21
На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.
10 Ное 2011, 00:25
valiart написа:На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.
Говоря за извинения, когато трябва да помогнат за нещо, примерно, да изтупаме килима...
10 Ное 2011, 00:27
Golfie написа:valiart написа:На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.
Говоря за извинения, когато трябва да помогнат за нещо, примерно, да изтупаме килима...

хи хи, ами тупа го....
10 Ное 2011, 00:59
valiart написа:Golfie написа:valiart написа:На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.

хи хи, ами тупа го....
Как го караш?
10 Ное 2011, 01:01
хи хи, ами тупа го....[/quote]
Как го караш?

[/quote]
Ами просто му казвам.
10 Ное 2011, 12:15
Една приятелка така е "възпитала" мъжа си, че нищо не прави сама.Когато се чисти, тупа, мият чинии или вдига маса, той винаги участва. Трябва да я питам каква е тайната й, дали е приложима при други мъже освен при нейния?!
10 Ное 2011, 13:42
Правилно го казваш - "възпитала"
11 Ное 2011, 14:13
Най-мощното оръжие според мен е секс и може би в определени ситуации добра храна. Другия начин е да го издебнеш когато иска нещо и да кажеш нещо от рода на " даааа, може да отидеш за риба, но първо измий банята и почисти с прахосмукачката". Така си осигуряваш чиста къща и свободен следобед
11 Ное 2011, 14:42
1. „ Вечеря у вашите? Добре, няма проблем, но, мило аз съм на диета, а майка ти може да се обиди, че не ям, така че по – добре да не идвам."2. „ Червилото по яката ми ли? О, една колежка от офиса беше се разтроила и си поплака на рамото ми, как да не я успокоя мъжът й я е напуснал.” 3. „ Снощи беше ужасно, трябваше да остана до 5 сутринта да се наливам с алкохол, само да не ми се обидят момчетата "4. „ Загледах се по нея, само да се убедя за пореден път, колко си красива и на нея ще й трябват светлинни години да те стигне по красота, миличко.”
5. „ Бих искал да ти помогна с миенето на чиниите, но не мога. Нали не искаш да останеш без чинии.”6. „ Мислех да те заведа на страхотен ресторант тази вечер, но мисля, че домашната атмосфера ти допада повече.”7. „ Мило, нарочно съм оставил мръсните си чорапи на пода, за да го предпазя от драскотини.”8. „ Не можем да продължаваме по – нататък ... ако не си вярваме.” 9. „ Знам, че звучи глупаво, но наистина имам алергия към братовчедка ти и затова трябва да пропусна сватбата й. Направо ми спира въздуха когато я видя.”10. „О, да, това беше бившото ми гадже, обади се просто, за да ми каже че се радва за мен, защото съм намерил жената, която ме прави наистина щастлив.”