Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Стандартните мъжки извинения...

10 Ное 2011, 00:15

Мила, не съм в настроение, Бубе, притеснен съм, Муци, ей сега идвам.... :lol:
И нещо нищо не става, такива страхливци ли сте, момчета? :P

Re: Стандартните мъжки извинения...

10 Ное 2011, 00:21

На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.

10 Ное 2011, 00:25

valiart написа:На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.

Говоря за извинения, когато трябва да помогнат за нещо, примерно, да изтупаме килима... :P

10 Ное 2011, 00:27

Golfie написа:
valiart написа:На мен никой мъж не ми е давал извинение, просто не му се е налагало.

Говоря за извинения, когато трябва да помогнат за нещо, примерно, да изтупаме килима... :P

хи хи, ами тупа го....

10 Ное 2011, 00:59

valiart написа:
Golfie написа:

хи хи, ами тупа го....

Как го караш? :lol:

10 Ное 2011, 01:01

хи хи, ами тупа го....[/quote]
Как го караш? :lol:[/quote]

Ами просто му казвам.

10 Ное 2011, 12:15

Една приятелка така е "възпитала" мъжа си, че нищо не прави сама.Когато се чисти, тупа, мият чинии или вдига маса, той винаги участва. Трябва да я питам каква е тайната й, дали е приложима при други мъже освен при нейния?!

10 Ное 2011, 13:42

Правилно го казваш - "възпитала" :lol:

11 Ное 2011, 14:13

Най-мощното оръжие според мен е секс и може би в определени ситуации добра храна. Другия начин е да го издебнеш когато иска нещо и да кажеш нещо от рода на " даааа, може да отидеш за риба, но първо измий банята и почисти с прахосмукачката". Така си осигуряваш чиста къща и свободен следобед :lol:

Топ 10 на мъжките извинения

11 Ное 2011, 14:42

Изображение

1. „ Вечеря у вашите? Добре, няма проблем, но, мило аз съм на диета, а майка ти може да се обиди, че не ям, така че по – добре да не идвам."

2. „ Червилото по яката ми ли? О, една колежка от офиса беше се разтроила и си поплака на рамото ми, как да не я успокоя мъжът й я е напуснал.”

3. „ Снощи беше ужасно, трябваше да остана до 5 сутринта да се наливам с алкохол, само да не ми се обидят момчетата "

4. „ Загледах се по нея, само да се убедя за пореден път, колко си красива и на нея ще й трябват светлинни години да те стигне по красота, миличко.”

5. „ Бих искал да ти помогна с миенето на чиниите, но не мога. Нали не искаш да останеш без чинии.”

6. „ Мислех да те заведа на страхотен ресторант тази вечер, но мисля, че домашната атмосфера ти допада повече.”

7. „ Мило, нарочно съм оставил мръсните си чорапи на пода, за да го предпазя от драскотини.”

8. „ Не можем да продължаваме по – нататък ... ако не си вярваме.”

9. „ Знам, че звучи глупаво, но наистина имам алергия към братовчедка ти и затова трябва да пропусна сватбата й. Направо ми спира въздуха когато я видя.”

10. „О, да, това беше бившото ми гадже, обади се просто, за да ми каже че се радва за мен, защото съм намерил жената, която ме прави наистина щастлив.”
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3