19 Сеп 2017, 15:03
Всичко ли обсъждате за вашата връзка с приятелките си? Не говоря само за секс, а за проблемите със свекървите, или финансовите, или да речем отношенията и ако сте се скарали с половинката?
От известно време съм с едно момче, с което имаме доста близки общи приятели, споделяли сме си доста, но си мисля, че така, както съм споделяла за непознат и далечен човек не е подходящо сега да говоря с приятелките си, а те ме питат. И то не за клюката, а защото наистина се интересуват. Те също ми споделят доста, дали някоя има проблем с мъжа си, защото не обръща внимание на детето, дали друга се притеснява, че нейния остава до късно на работа не много рядко.
ИЙма ли теми, които не бива да се обсъждат с приятелките, като изобщо не говоря за клюки, а това да споделиш с друго човек какво ти тежи във връзката. Трябва ли да си налагам ограничения? Вие как постъпвате,имате ли приятелка, с която споделяте всичко?
19 Сеп 2017, 16:03
Прави това, което чувстваш, ако смяташ, че така ще ти олекне, но е най-добре на първо място да говориш с половинката си, а след това да изнасяш информацията отвъд вашата двойка.
19 Сеп 2017, 16:10
Не обсъждам финанси, не обсъждам идеите за почивки, семейните проблеми много рядко ги споделям, само ако вече страшно много ми тежи.
19 Сеп 2017, 16:40
Абсолютно всичко обсъждам с приятелките ми!
19 Сеп 2017, 18:30
Чак всичко не обсъждам, смятам, че е обидно и към мъжа. В крайна сметка мъжете не обсъждат жените и проблемите си, правят го, ако наистина е много сложна ситуацията, а ние говорим за всичко. По-добре да има някои неща, които остават в личния ниж ивот.
20 Сеп 2017, 12:55
Е, да много неща не ги споделям, все пак не може да се говори за всяко нещо с другите хора. Не може да се обсъждат различни интимни въпроси, или финансовото положение. Много хора завиждат, когато се заговори за пари, или обичат самата клюка, колкото и да са близки. По-добре човек да сподели инкогнито, дори и във форума, защото никой не го познава и може да излее душата си, но иначе по-скоро не.
21 Сеп 2017, 11:22
Естествено, че има теми, които не бива да се обсъждат. Може да потърсиш съвет, ако си в някаква заплетена ситуация, но неща от типа на почивката ви, на проблемите в леглото, финансаите, общите ви планове за бъдещето, нека остават между вас. Мъжете не обичат много да излиза информация от семейството им и да става обществено достояние, докато ние жените можем да кажем всичко на приятелките си.
21 Сеп 2017, 14:43
Естествено, че има такива неща. Вече съм се научила да не споделям, защото хората обичат да се клюкари и да има пкой да обсъждат.
06 Окт 2017, 11:38
Например да обсъждаш интимния живот, размера на нещо на половинката, ароматите, които се разнасят от него,. Все неща, които не трябва да се споделят туко така, а...
06 Окт 2017, 13:59
И за мен не е нормално да се обсъждат интимни неща, айде да поискаш съвет от някой, тихичко и спокойно е едно, но обсъждането на лични неща се случват обикновено малко по-шумно и далеч от тактичното ..