Правила на форума
Добави отговор

Re: По-добре или по-зле сте финансово, откакто се събрахте с половинката си?

13 Окт 2017, 14:57

rabotnata pchela написа:Значи, какво излиза, че ние, от гивъзлък да си гледаме мъжете фалираме, айде бе! :mrgreen: Вместо те да ни водят на Малдивите, ние ги водим да ядат шкембе чорба! Виждате ли, затова сме слаб пол. :lol:

Стандарта се променя, мислим и за другия и парите се топят. Преди и аз доста спестявах, дори сватбата, която си направихме беше с моите спестени пари. Сега трудно мога да заделя за нещо кой знае колко важно.

23 Окт 2017, 20:12

Все пак когато сме двойка имаме и повече разходи - почивки, подаръци, глезене. Като сме сами, може спокойо да стоим и гладни, дори, ако се наложи. :mrgreen:

24 Окт 2017, 14:46

Решението е да си намерите финансово осигурени половинки. :mrgreen: шегувам се разбира се. При мен положението е било такова, че съм имала по-малко пари, но за сметка на това съм получила и съм си осигурила повече удобства, за които преди все не са ми оставали средства. По един или друг начин, нещата се уравновесяват и компенсират. Вече останалото е въпрос на организация, макар че парите се управляват трудно, ама нали казват, че не бива да ги оставяме те да управляват нас.

25 Окт 2017, 11:23

наистина сега имаме повече придобивки и харчим парите си различно, пък и деца като има... :mrgreen: когато е сам човек е по-разлино, макар че ако съм сама, без мъж само с децата, също харча по-малко, старая се да му отговарям на капризите.

25 Окт 2017, 11:57

харчим много повече пари,отколкото преди. Направо понякога се чудя, като ударя сметката за какво дължим пари - уж остават доста, после се охълцваме. Трози месец я закъсахме 10 дена преди заплата...

26 Окт 2017, 09:14

Не съм бил досега с половинка, ама сигурно, ако се събера с такава ще ми е доста по-трудно да се справя с финансите си, отколкото преди това. Сега парите ми стигат за всичко, живея сам и си плащам сметките, издържам се, не ми остават много да спестя, ама живея със съквартирант де, не съм точно сам. Ама не се налаг ада си харча парите за него.

10 Ное 2017, 13:36

Да са ни живи и здрави половинките, но си ги глезим повече. В това няма лошо, всеки се опитва да глези човека до себе си нали знаете

21 Ное 2017, 09:59

е, по-добре, нали с годините човек се развива и изкарва повече пари, успява да се справя сп о-различни предизвикателства. А и тези кредити и задължения, нали са общо решение в следствие на желанието да се справяме по-добре занапред. :)

27 Яну 2018, 16:58

Все по-зле, катко се казва, парите не стигат за нищо, все се намира защо да харчим, чак ми става неудобно пред хората, които нямат, че ние сме такива безраборно харчещи! А дори не спестяваме, което е още по-жалкото! ;9

09 Фев 2018, 14:53

Може спестяванията да намаляват, ама в повечето случаи хората имат по-големи възможности и успяват да си позволят повече неща. Това му е хубавото, освен по местата, където заплатите са големи така или иначе и сам човек също си позволява доста. Но по малките градове положението често е такова.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3