от Monika_Spasova » 10 Окт 2017, 19:03
О, да и аз съм го забелязала, уж сам трудно се живеело, ама всъщност парите са много повече! Никога не съм се радвала на големи доходи и голяма заплата, но от както съм с приятеля си, вечно съм без пари, направо .. ужас! Преди, докато живеех сама, вярно, че мама и тати помагаха за наема, но винаги ми отсаваха пари, успях да покрия доста от нуждите си, спестих за кола, спестих за електроуреди. А сега, едва чакам да получа заплата! Много се променят нещата, той уж взема добри пари, но те все летят насам натам... я за това, я за да излезем, за кино, вечеря, разходка, отиват си парите ей така. Глезим се повече и двамата. Преди и аз не си позволявах много неща, като исках нещо съм стояла зимата под юргана и съм пускала печка за по 1 час на ден, хапвала съм каквото имам или по-малко, толкова пестеливо ядях, готвих си една леща и я ядах по 4 дена. Сега всеки ден различно, което остане я някой си вземе за работа, я не, или го нося на баба, че живее сама, и тя си хапва от него. Но определено прътсите ми станаха по-рехави.