30 Яну 2012, 16:15
31 Яну 2012, 14:14
31 Яну 2012, 16:27
31 Яну 2012, 17:20
ogi-smile написа:Искам или не искам да се женя ??? Въпроси напират бушуват, а отговори???
Това не е поредната тъпа приумица. Просто идва един момент, в който човек осъзнава, че онзи, другият до него означава толкова, колкото е без края на всичко. Когато го разбереш започват да се блъскат едни мисли:
За бели рокли като на принцесите, толкова натруфени и тежки, толкова тортенски и сметаново чудовищни, че накрая се носиш като кит към избранника си.
За какво друго : За палави деца - щъкащи около теб и омазващи стените на новото ти жилище . А ти нямаш нищо против и се смееш щастливо.
За красив, благоверен съпруг, винаги прибиращ се в къщи с букет цветя.
И всички са толкова чудесни и живеят толкова чудесно, че чак му се гади на съседа, като ги гледа.
"Мдаааааааа, искам да се женя! И това не е каприз. Не желая да ме възприемат повече като сексапилната любовница, която с готовност се разделя с бельото си. Не искам повече да ме възприемат като очарователната приятелка, без която неговите приятели не могат повече да си представят една вечер. Не искам да ме възприемат повече и като сладкия, богато опакован подарък, с който има право само той - богопомазаният, да спи."
Толкова много искам да се оженя, че се отказах от глуповатата си визия , подрязах косите си и ги направих червени, за да се усеща страстта, която пари сърцето ми. А пък то, сърцето бие и се свива... Всеки път като те видя , да теб точно теб, мили ми принце, изпитвам болка... Защото толкова те обичам, че съм готова да се отрека от себе си и да се отдам на прахосмукачката и мръсните чорапи. И не само това... Толкова съм заслепена от любовта, че съм готова да зарежа кариера, свобода и независимост. Нищо, че другите си казват:
Човек и добре да живее се жени...
Ще го направя, всичко това, ще го направя просто, защото те ОБИЧАМ!!!
01 Фев 2012, 19:49
06 Фев 2012, 17:12
Бай Атанас написа:Преди 70 години когато се женимхне с мойта Денка, много странно ми беше ЗАЩО, аджиба искаше толкоз и тя да бъде на сватбената снимка
06 Фев 2012, 17:59
Бай Атанас написа:Преди 70 години когато се женимхне с мойта Денка, много странно ми беше ЗАЩО, аджиба искаше толкоз и тя да бъде на сватбената снимка
15 Фев 2012, 13:31
17 Фев 2012, 23:03
28 Фев 2012, 13:03