Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот kauda » 24 Апр 2018, 16:07

Всички сме имали поне няколко срещи, които сме запомнили - дали като хубави или лоши е друг въпорс.
С времето, всяка една трагедия става забавна, затова ми е интересно да ви попитам и да разкажете за своите най-забавни или най-трагични срещи, които сте имали?

И на първо време веднага се сещам за срещата ми с един пич от интернет. :mrgreen: Бях още млада и зелена на около 16-17 години, в зората на срещите ми. Тъй като момчето от друг град и той нощуваше в хотел, бяхме там в стаята и той по възможно най-бързия начин показа какво крие в гащите си с думите "близни го" :lol: :lol: :lol: (важно е да отбележа, че не бях показала по никакъв начин, че ще правим такова нещо!) :lol:
При което останах без думи и доста бързо се изнесох, после така и не се чух с този младеж! :lol:
Аватар
kauda
 
Мнения: 1654
Регистриран на: 23 Мар 2015, 10:45

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот sad » 24 Апр 2018, 16:16

Бях го виждала 2 пъти, не му помнех името (само прякора, част от който е определението "просият"), наясно бях че имам интереси...
и за здрасти ми казва, че някаква негова приятелка ще дойде, като свърши работа. Тъкмо си глътнах граматиката, когато ми обясни, че тя му е супер близка и е бременна от негов приятел, а е в града за малко, та иска да я види. Замълчах си и след няма 5 минути ми купи цвете, от улична продавачка, която мразех, защото е досадна и зла баба.
Поради факта, че ми е напълно непривично да приемам подобни подаръци го убедих да го подари на пристигащата след малко бременна....когато си тръгвах не ме изпрати дори до вратата на заведението.....

По-странното е, че въпреки всичко това в началото вече 4 години сме 2ка, а 2 години живеем заедно.
Аватар
sad
 
Мнения: 148
Регистриран на: 22 Фев 2018, 12:48

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Апр 2018, 16:19

Мога да разкажа за най-ужасната ми среща, то даже като се замисля, не съм иамал една и две такива хахаха :))
С едно момче бях много влюбена в него - оставих дългогодишно гадже, само заради влечението си (дори не бяхме двойка). Отидох, след като скъсах с приятеля си на гости при въпропсното момче, изкарахме си страхотно, наистина химията между нас си личеше от километри! Накрая, когато стана време да си тръгвам (той студент в София) се разделихме с една страстна целувка! леле, краката ми се подкосиха, но знаех, че нищо няма да излезе... това ми е била най-най-ужасната среща, в която едновременно получих малко от това, което исках и в същото време буквално ми разбиха сърцето. :-| Все още се чуваме с това момче, рядко, далечно, обаче той определено не е щастлив, а аз май съм, а.. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот rabotnata pchela » 24 Апр 2018, 16:22

А сега ще ви кажа и за срещата са моя мъж - позвавам го вече от около 16 години от irc ;) Винаги,ама винаги съм знаела, че ако се видим ще се вземем. С времето се отчуждихме, вече не се чувахме така активно, но все пак се чувахме. :mrgreen: Аз години наред избягвах срещата, защото бях обвързана. :mrgreen:
В крайна сметка, вече сингъл и двамата, породени от различни обстоятелства се срещнахме, той дойде на гости в моя град. Точно бях приключила с историята отгоре и с дългогодишната връзка, реших, че не изпитвам истинска силна страст, но просто ще се позабавлявам с него - ще се понатискаме, пък после каквото такова. Бяхме в любимото ми заведение и ей така на шега го целунах, той па се върза, напихме се доста и до сутринта бяхме навън, и нашето "каквото такова" продължава 10 години. :drinkingcheers:
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот Гълъбина_55 » 24 Апр 2018, 17:12

Хахаха, интересна тема. Спомням си, че преди време имах среща с едно момче. Той много настояваше да излезем и аз се съгласих. Но не исках да отивам сама, затова извиках една приятелка. Отидох на мястото и видях, че и той си е извикал приятел. Поздравихме се и изведнъж... момчето изчезна. След малко се обръщам и го гледам с група момичета, отива да ги изпраща. Викам си "тоз пък..." Както и да е. Вече бях на мястото и се запознах с неговия приятел, затова не исках да го зарязвам така и решихме все пак да ида на кафе. Поръчахме си, говорихме и след час онзи пристига и вика: "Айде да поръчваме!" :shock: Викам: "Хубаво, ама ние си поръчахме, даже го изпихме и сега си тръгваме!" Беше много нелепо.
Аватар
Гълъбина_55
 
Мнения: 85
Регистриран на: 23 Фев 2018, 15:06

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот Blue_sky » 24 Апр 2018, 17:16

Аз пък излизах на среща с един, който дойде със своя приятел и през цялото време си говориха. И никой не ми обръщаше внимание. Направо се почувствах излишна. :grin: След седмица пак искаше да излизаме, ама аз нямаше да преживея още една такава среща.
Аватар
Blue_sky
 
Мнения: 51
Регистриран на: 21 Мар 2018, 17:51

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот Malina » 24 Апр 2018, 18:22

Не съм имала много луди срещи, излизах с един само, който през цялото време ми говореше колко е велик, колко другите са лоши, изкара се върховен! Излъгах се да изляза втори път с него, но великия господин беше на 34 и живееше с майка си ибеше безработен от месеци! :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот Rali_hr » 25 Апр 2018, 14:55

Имах уредена среща с едно момче, майка му моя колежка - излезте та излезте. :mrgreen: Съгласих се и след 2 месеца бяхме женени. :lol:

Най-ужасната ми среща беше с един пич, работеше на морето в един бар, голям красавец, ама хубав, та дрънка. Бяхме почти всяка там с приятелки, ние женска компания, тоя пич накрая реши да ме покани да излезем. Седнахме в едно заведение, а той през цялото време говореше как всичко е много скъпо, как не обича да харчи пари и т.н. и едва ли не, в момента се жертва страшно много като сме на това място :Р платих си сметката и рязко ми излезе работа. :lol:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот Буба Мара » 25 Апр 2018, 15:22

Като сте тръгнали да разказвате за срещите през интернет. Една от най-запомнящите е, в която един пич ме засякъл в залата и ми пише в чата. Ама аз блейка, де да знам че си пиша с някой на ръка разстояние от мен. И ходихме после кафе да пием, после у тях и само ще кажа, че беше много забавно, тъй като пичът ми направи стриптийз ей тъй за шоуто на песен на Металика :mrgreen: . Беше някаква много луда личност, а аз по онова време бях млада и зелена, пък и с пръст не ме пипна, защото тогава още виждах смисъл в това да съм недостъпна. Две години по-късно вече не намирах и ми изникна след една болезнена раздяла таман навреме :+1:
Аватар
Буба Мара
 
Мнения: 305
Регистриран на: 22 Фев 2018, 15:47

Re: Най-лудите, забавни и ужасяващи срещи, които сте имали?

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Апр 2018, 20:15

Буба Мара ти си луда гъба, евала! :))) представям си стрийприйз на металика, била си истинска късметлийка хахахах :))
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта