Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
04 Юли 2019, 11:54
В този променен свят, особено когато жените раждат след 30, да се замрази яйцеклетка е наистина добро решение. Но независимо от това има и раждали жени, които си замразяват яйцеклетки.
05 Юли 2019, 12:38
В болница Свети Лазар кой води водните раждания?
08 Юли 2019, 14:01
Предполагам, че може да е с всеки лекар, но традиционно ги води акушерка Емилия Казълова. За този тип раждане се изисква абсолютно спокойствие. Кабинетът е доста уютен.
09 Юли 2019, 14:38
Мисля, че съм се натъквала на снимки от кабинета за водно раждане. Изглежда доста уютен наистина- преобладава лилавия цвят, който мисля че действа отпускащо.
09 Юли 2019, 18:08
renetka написа:В болница Свети Лазар кой води водните раждания?
Ако предварително си заявила желание е лекаря, който ще те изражда.
10 Юли 2019, 15:55
Водните раждания не се ли водят само от акушерския кабинет Ла Вита Нова?
15 Юли 2019, 16:41
annamaria написа:Водните раждания не се ли водят само от акушерския кабинет Ла Вита Нова?
Едва ли, ами ако се следиш при друг лекар?
16 Юли 2019, 17:18
annamaria написа:Водните раждания не се ли водят само от акушерския кабинет Ла Вита Нова?
Какво точно представлява водно раждане?
18 Юли 2019, 17:02
m0n4eto написа:annamaria написа:Водните раждания не се ли водят само от акушерския кабинет Ла Вита Нова?
Тук можеш да видиш:
https://www.st.lazar-hospital.com/bg/page/razhdane
19 Юли 2019, 14:40
m0n4eto написа:annamaria написа:Водните раждания не се ли водят само от акушерския кабинет Ла Вита Нова?
Водата спомага за еластичността, оттам и по-малка вероятност за разкъсвания.