28 Авг 2018, 09:45
Pacienti написа:Защо противопоставяте нещата? Нека отиде на гинеколог, но за всеки случай да запише час и при репродуктивен специалист. Нищо не губи от това, напротив само ще спечели време, ако се окаже, че ин витро е решението.
28 Авг 2018, 14:30
28 Авг 2018, 16:07
28 Авг 2018, 16:50
29 Авг 2018, 17:14
Pipilota написа:Pacienti написа:Защо противопоставяте нещата? Нека отиде на гинеколог, но за всеки случай да запише час и при репродуктивен специалист. Нищо не губи от това, напротив само ще спечели време, ако се окаже, че ин витро е решението.
To точно това е най-правилното, което съветват и всички, но явно не може да се разебрете!
Добре е да се стартира от някъде и да се направят базови изследвания, които не са трудни, като да се пуснат хормони, да се направи спермограма, може да се нещо, което се нуждае от малка стимулация, да речем, не прпоизвежда достатъчно естроген жената, или пък проблем с щитовидната. Това са неща, които ги лекуват ендокринолози. Не е нужно да се чака месеци, като могат за това време да се отметнат някои от нещата.
30 Авг 2018, 13:54
30 Авг 2018, 17:37
Doktoricata написа:Pipilota написа:Pacienti написа:Защо противопоставяте нещата? Нека отиде на гинеколог, но за всеки случай да запише час и при репродуктивен специалист. Нищо не губи от това, напротив само ще спечели време, ако се окаже, че ин витро е решението.
To точно това е най-правилното, което съветват и всички, но явно не може да се разебрете!
Добре е да се стартира от някъде и да се направят базови изследвания, които не са трудни, като да се пуснат хормони, да се направи спермограма, може да се нещо, което се нуждае от малка стимулация, да речем, не прпоизвежда достатъчно естроген жената, или пък проблем с щитовидната. Това са неща, които ги лекуват ендокринолози. Не е нужно да се чака месеци, като могат за това време да се отметнат някои от нещата.
Според мен момичето е добре информирано, интересува се и не се оставя на течението. Има много двойки, които не се замислят, че може да има проблеми и така си карат с години. Имам приятелка, която роди чак на 41 г. след като се раздели с първия си мъж. С втория забременя от раз, та има и несъвместими двойки.
31 Авг 2018, 14:00
Gold написа:При несъвместимите двойки донорството на яйцеклетка или сперматозоид не се ли явява вариант да си имат дете? Но явно на твоята приятелка не и провървяло с първия мъж, та при втория нещата са случили доста бързо и отговорно.
31 Авг 2018, 15:17
annamaria написа:Gold написа:При несъвместимите двойки донорството на яйцеклетка или сперматозоид не се ли явява вариант да си имат дете? Но явно на твоята приятелка не и провървяло с първия мъж, та при втория нещата са случили доста бързо и отговорно.
Според мен се явява такъв вариант. Все пак, ако са несъвместими, това не означава, че няма да са съвместими с друг сперматозоид или яйцеклетка. За мен донорството може да разреши точно такива проблеми.
01 Сеп 2018, 08:17