Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Мнениеот Rali_hr » 12 Сеп 2018, 09:16

Имате ли проблем, когато парите този месец са по-малко, или пък нямате достатъчно заделени странично пари, за да сте сигурни, че може да посрещнете всяка труност?
НИе до скоро имахме някакви спестявания, не големи, но имахме, сега обаче всичко се стопи и караме месец за месец. При мъжът ми почнаха паник атаки, които направо го побъркват. От няколко години не работя, той държи да се грижа за децеата. Предлагам му да започна работа, за да преминем по-леко през този период, той отказва. :roll:
Аз да си кажа честно, изобщо не се притеснявам и с 2 и с 200 мога да живея, като май повече съм свикнала с 2. Не обичам да харча излишно и не се спичам за глупости и ми е все така спокойно, както преди, но виждам че на него му тежи много при това.
Кажете вие филмирате ли се, ако останете без пари и как преминавате през тази криза?
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3235
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Мнениеот Jully » 12 Сеп 2018, 11:52

Всеки е под напрежение, когато има малко пари. За някои не стигат за хляб, за други за яхта. Според мен, ако нямаме големи сметки и такива задължения към банки, спокойно може да си преживяваме, без да се притесняваме. :roll: За храна пари винаги се намират, ще свиете малко разходите, дано мъжът ти успее да се успокои. А ти може да си намериш някаква почасова работа, само колкото да не ти е "скучно" уж. :)
Аватар
Jully
 
Мнения: 1449
Регистриран на: 30 Апр 2015, 09:36

Re: Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Мнениеот Локумът » 12 Сеп 2018, 16:00

Парите са си доста важни, в наши дни всичко става с пари, колкото и да искаме да вярваме, че има и други неща, които са по-важни и нали всичко се осланя на любов.
Ама в едно семейство, което брои стотинките, липсата на пари изнервя и отношенията се рушат.
Не казвам, че и с твоето ще стане така, ама като сте на зор, намири начин да докарваш странични пари, колко да се успокои положението,с лед като досега не ти се е налагало да работиш,з начи доходите ви по принцип са добри, така че кризата ще е временна. Друг начин е влагаш малко в еротично бельо и мъжът ти ще мисли все по-малко за пари. :mrgreen:
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2139
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Сеп 2018, 16:28

Аз все съм на ръба, свикнала съм. :mrgreen: Изобщо не си го слагам на сърцето, ден да дойде друг да мине, прз толкова тежко финансови моменти сме минали, малко по малко става по-добре. но да взема да се филмирам не мога. ;) дано да минете леко през кризата.
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4630
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53

Re: Стресира ли ви намаляването на семейния доход?

Мнениеот Петър Георгиев » 12 Сеп 2018, 16:33

тоз пич има паник атаки зарад жена си не зарад парите. чехльо, кой би издържал на тоа стрес, драги дами и господа. тя била знаела две и двеста. аз ли да дойда да ви уча как се лекуват мъжки паник атаки :cheerleaderkid: с мажуретки!!!!
Петър Георгиев
 
Мнения: 15
Регистриран на: 13 Юли 2018, 16:23


Назад към Приказки по женски

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта