Да сбъдна ли мечтата си?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Да отида ли?

Да ❤
1
25%
Не
3
75%
 
Общо гласове : 4

Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот TakieDela » 27 Дек 2018, 07:02

Здравейте! Моята история е малко нетипична, затова моля, без обиди към мен, или към момчето. Преди почти три месеца се "запознах" с едно прекрасно момче в сайт за запознанства. Веднага ми допадна, и то много, наистина много! Даже аз му писах първа, въпреки че е доста необичайно за мен да правя първата крачка. Срамувах се много, но в него видях мъжът на мечтите си, затова се престраших.
Писахме си известно време, той беше много мил, разменихме си допълнителни снимки, всичко беше прекрасно. Даже се бяхме уговорили да дойде при мен тук в България, той живее в Москва и беше ми обещал да дойде. Каза също, че иска да бъдем заедно, а аз , разбира се, толкова се вълнувах... Докато в един момент не поиска снимка на задника ми. Аз възможно най-мило отказах, но той поиска същото още 2,3 пъти и аз отново отказах. Накрая се разсърди и спря да пише без никакви обяснения, без нищо. Попитах го дали ми е обиден, ама не отговори. Много се притесних и му писах отново - че бих искала да го опозная повече и че няма да съжалява, ако ми даде шанс, но и това съобщение беше без отговор...Признавам си, въпреки че не сме се виждали, много ме заболя! Даде ми надежда, а после я уби по такъв начин... Беше поредният път, в който ми дават напразни надежди. Но въпреки всичко, продължих да чакам отговор. Всеки ден, почти постоянно стоях в сайта, само за да виждам кога е на линия и когато беше се чувствах малко по-близо до него...Чаках, чаках, ама напразно. След малко повече от месец си изтри профила. Останах съкрушена! Дори не мога да опиша колко много ме заболя. Почувствах се все едно и мен изтри. Там беше единственото място, на което можехме да си пишем...Само че аз отново не се отказах. След дълго търсене из Интернет, намерих повече информация за него и това, което открих не е никак лошо. Той е добър човек даже. Проверено!(Макар че не разбрах защо постъпи така с мен) Та, обмислям вариант да отида аз в Москва, да го видя дори и за минутка, за секунди даже. Да чуя гласа му, да видя очите му - само за това си мечтая в последните месеци. Целта ми не е да го преследвам или да му досаждам, материални облаги също не ме интересуват. Мечтая си просто да го видя! Лягам с мисълта за него, сънувам го и се събуждам с мисълта за него. Моля, не си мислете, че съм маниачка, луда и т.н.-не съм.
Най-голямата ми мечта е да го видя. Не мога да се откажа, но се притеснявам много да се изправя очи в очи пред него. Първо - аз съм много срамежлива и второ - притеснявам се да не го "изплаша". Страхувам се от реакцията му и това, че може да си помисли нещо лошо за мен и все пак съм готова отново да преглътна егото си и да докажа, че наистина е специален за мен и че аз съм различна. Бих отишла чак в Москва, за да го видя дори за миг. Надявам се, че това говори достатъчно. Та, другия месец възнамерявам да превърна мечтата си в реалност! Не целя нищо друго, освен да го видя поне за момент, а ако иска да ме изслуша, бих му разказала всичко това.
Не си мислете, че съм дете, бяха ми го написали в един форум.
Аз просто съм едно твърде чувствително, изстрадало момиче на 21, а той е на 23. И е добър човек, проверих за него, както споменах!
Вие какво мислите? Какво бихте направили на мое място? А вие, господа, как бихте реагирали и какво бихте си помислили, ако момиче дойде при вас и ви каже всичко това? Моля, без обидни коментари! И без това ми е тежко. Имам нужда само от съвети.
TakieDela
 
Мнения: 2
Регистриран на: 27 Дек 2018, 06:46

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот Viktoriya11 » 27 Дек 2018, 14:19

Как успявате по интернет да разберете кой е добър и кой не? Много ми е любопитно това. Гласувах с НЕ, да обяснявам ли защо?
Viktoriya11
 
Мнения: 49
Регистриран на: 29 Яну 2018, 09:35

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот Frac » 28 Дек 2018, 17:07

Колкото и да сте влюбена, да тръгнете просто така, в чужда страна, само за да го видите... малко безотговорно, поне според мен. Фактът, че ви е отрязал, поради отказ от снимка, би следвало да ви говори нещо! И отделно, разбиранията на мъжете се различават от тези на жените, още повече ако са руснаци, манталитетът им е друг.
Аватар
Frac
 
Мнения: 626
Регистриран на: 23 Фев 2018, 17:55

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот Dalia » 28 Дек 2018, 19:02

Отивайте смело! Човек съжалява за пропуснатите възмоности цял живот! Може пък точно той да се окаже вашата половинка в живота. Аз вярвам в любовта. Желая ви успех!
Dalia
 
Мнения: 557
Регистриран на: 12 Фев 2013, 17:10

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот TakieDela » 28 Дек 2018, 23:54

Благодаря Ви много!
TakieDela
 
Мнения: 2
Регистриран на: 27 Дек 2018, 06:46

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот Dipsy » 02 Яну 2019, 15:58

Dalia написа:Отивайте смело! Човек съжалява за пропуснатите възмоности цял живот! Може пък точно той да се окаже вашата половинка в живота. Аз вярвам в любовта. Желая ви успех!

И аз да бях, щях да ида, ма е мега гига тъпо да пускаш ангета във форум. все ми е на ума че много ти пука (извинявай авторке) кой какво ще ти каже. бий си там камшика и отивай да се разходиш. интересно ми е как ще реагираш, ако влюбен авганец дойде от страната си майка в родния ти град, издири те и ти подари пръстен въпреки че си го разкарала преди месец :roll:
Аватар
Dipsy
 
Мнения: 200
Регистриран на: 16 Мар 2018, 16:35

Re: Да сбъдна ли мечтата си?

Мнениеот Innerlane » 02 Яну 2019, 19:13

Мъж, който след един чат ви иска голи снимки, че даже и спира да ви търси като не му ги пратите, търси само едно нещо. Ако и вие търсите същото, купете един Дюрекс и давайте смело напред - но само след като сте го видели на камера, че е същия човек, а не някой, който само му ползва снимките. Ако се надявате на връзка, само ще се разочаровате.
Мен лично страшно много ме притеснява тази тенденция у младите момичета да идеализират непознати само по някаква обща информация. Да, явно изглежда добре, да, може и да има някакви постижения в живота, но всичко, което описахте дотук ясно говори, че човекът няма морал и просто търси лесни жени онлайн, а не любовта на живота си.
Innerlane
 
Мнения: 123
Регистриран на: 04 Апр 2016, 15:41


Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта