Добави отговор

Re: Епидурална или спинална упойка да избера при раждането?

16 Авг 2019, 11:04

При кой доктор ще ражда планирано секцио? Има ли обективна причина за това?

16 Авг 2019, 11:10

annamaria написа:При кой доктор ще ражда планирано секцио? Има ли обективна причина за това?

Ще ражда при доктор Николов. Той е следил бременността и. Всички прегледи са извършени при него, включително и феталните морфологии. На последния преглед обаче е установено, че бебето е седалищно, май няма шанс да се обърне и затова ще бъде секцио.

21 Авг 2019, 17:49

Tinki написа:
annamaria написа:При кой доктор ще ражда планирано секцио? Има ли обективна причина за това?

Ще ражда при доктор Николов. Той е следил бременността и. Всички прегледи са извършени при него, включително и феталните морфологии. На последния преглед обаче е установено, че бебето е седалищно, май няма шанс да се обърне и затова ще бъде секцио.

В коя болница е това?

Re: Спинална, епидурална, местна упойка - мнения и въпроси

26 Авг 2019, 10:31

Предстои ми операция на ингвинална херния. Преди 5 години ме оперираха от същото, но от другата страна. Тогава ми поставиха спинална упойка. Макар че наистина не чувствах болка, усещането не беше никак приятно. Освен това съм чувал, че този вид упойка е по-рискова, защото се поставя в гръбнака и има опасност да се засегне нерв. Общата упойка не е ли за предпочитане?

04 Сеп 2019, 15:26

Доктор Николов е от болница Свети Лазар. Значи тя при него ще ражда?

05 Сеп 2019, 14:49

Доктор Николов провежда и фетална морфология. Също много добър специалист в тази област.

09 Сеп 2019, 18:13

annamaria написа:Доктор Николов е от болница Свети Лазар. Значи тя при него ще ражда?

Моите хора са там, но при д-р Лачев.

10 Сеп 2019, 17:25

Tinki написа:Доктор Николов провежда и фетална морфология. Също много добър специалист в тази област.

Той е голям професионалист във феталната морфология, един от лекарите, които ч въвежда като задължителна диагностика.

11 Сеп 2019, 17:53

Pacienti написа:
Tinki написа:Доктор Николов провежда и фетална морфология. Също много добър специалист в тази област.

Той е голям професионалист във феталната морфология, един от лекарите, които ч въвежда като задължителна диагностика.

При нея не е ли от огромно значение апаратурата?

16 Сеп 2019, 14:21

За феталната морфология е важна апаратурата, но от много по-голямо значение е специалистът. Доктор Николов е утвърден специалист в тази област.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28