Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Милен90 » 02 Май 2019, 12:43

Предстои ми да се оженя. Няколко пъти, в резултат на уж невинни и обикновени разговори с бъдещата ми съпруга, тя заявява, че всъщност за нея не е драма да имам любовница или сексуални авантюри с друга жена. Наблегна, че има предвид чисто сексуално.
Аз, обаче, не споделям тази нейна широкоскроеност. Имал съм и други връзки, но винаги съм бил моногамен. Просто не е моето нещо. Притеснява ме това, че може би тя възприема сексуалната забежка не като изневяра, тоест че дори и тя да го направи, не е проблем. Или пък просто ме изпитва...
Ами ако давайки ми тази свобода, всъщност тя не оправдава своето фриволно поведение извън дома, в даден момент?!
Милен90
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Май 2019, 12:38

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Дороти » 02 Май 2019, 12:51

Не знам какво цели твоята половинка, но аз определено съм на различно мнение. Както и съпругът ми.
Дали сериозно го е казала? Някак не ми се вярва точно жена да разсъждава така. Знае ли човек...
Дороти
 
Мнения: 150
Регистриран на: 25 Окт 2018, 10:10

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Никол_20 » 02 Май 2019, 13:48

Струва ми се...глупаво, нелогично. По-скоро си мисля, че те провокира. Ако наистина се подведеш и го направиш, вероятно после ще е ад вкъщи :wink:
Аватар
Никол_20
 
Мнения: 71
Регистриран на: 03 Дек 2018, 15:13

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Story_teller » 02 Май 2019, 13:55

Присъединявам се към мненията по-горе, че по-скоро те провокира как би реагирал и постъпил. Убедена съм, на 100%, че няма жена, която да даде зелена светлина на мъжа си за подобно нещо. Ако сте от доста години заедно, би трябвало вече да си я опознал и да си наясно какво мисли за изневярата.
Story_teller
 
Мнения: 116
Регистриран на: 17 Дек 2018, 10:36

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Fury » 02 Май 2019, 14:03

Вариантите са три: възможно е да е провокация, възможно е наистина да разсъждава по този начин, възможно е и да е жена, на която да не можеш да се довериш. Само тя може да ти даде отговор кое е и то с времето.
Типично по женски бих те посъветвала да поговориш с нея, за да провериш дали тя очаква същото разбиране и по отношение на нейния сексуален живот. Ако е така, имате сериозен проблем.
Ако не очаква подобна свобода, за да изневерява и тя самата, то не виждам за какво да се притесняваш. Още повече, след като твърдиш, че не иска да изневеряваш. Значи всичко е ок.
Възможно е и наистина да вярва в това, поне на този етап. То и аз не съм против мъжът ми да има други сексуални връзки, е, не безразборни все пак! Ама как бих реагирала, ако е факт, просто не знам. Може пък да ти има пълно доверие и затова да ти дава тази свобода.
Замисли се, не е ли по-добре да е така, отколкото да ти следи телефона, да ти проверява дрехите и прочие.
Най-добре е и двамата партньори да имат свобода. Ако се обичат, няма да се възползват от нея и ще са си добре.
Fury
 
Мнения: 112
Регистриран на: 06 Дек 2018, 15:00

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Милен90 » 02 Май 2019, 14:06

От три години сме заедно, не е малко време. Но доскоро не е ставало дума за такъв тип "либерален брак". И тя не ми е давала повод да си мисля, че тази идея й допада.
Ще разговаряме наистина пак.
Милен90
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Май 2019, 12:38

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Good girl » 02 Май 2019, 14:13

Аз не бих простила изневяра. Но не съм сигурна, че ще се разделя с него. Зависи. Представете си, че сте на 50 и хванете 55-годишния си мъж награбил едно 28-годишно момиче, просто защото го е ударила кризата на средната възраст и ще го зарежете въпреки, че ще ви моли да не го правите. Мога да изредя безброй причини, поради които залагам, че няма да се разделите в такава ситуация, например. Или поне повечето от нас. Аз наистина не бих простила, защото ще ме яде от вътре винаги, когато се сетя. Но и съм честна пред себе си, че може би няма да се разделя. Един 20-годишен брак не струва колкото една забежка. А бъдете искрени - в днешно време да не изневериш толкова дълго време е почти невъзможно. Колкото за мъжете, толкова и за жените. Моралът не е това, което беше. А и какво значи "морал"? Това е нещо много субективно. Аз самата изобщо не съм сигурна дали след 5 години например няма да лапна по някого. Няма да си оставя съпруга и децата, но дали няма да кривна дръзко за една вечер, полудяла временно...кой знае! Нека не разсъждаваме "за мъжете е нормално, аз съм жена и за мен не е". И ние сме хора, и ние душа имаме и имаме желания, и за нас е точно толкова нормално и правилно да изневерим, колкото и за мъжете. :wink:
Важното за мен е да ме уважава и случайно стигне ли се до изневяра, да я скрие от мен и всички останали възможно най-добре.
А относно това дали е нормално да нямаш нищо против да ти изневеряват, сигурно има и такива хора, но те или са прекалено страхливи или нямат толкова сериозни намерения.
Аватар
Good girl
 
Мнения: 69
Регистриран на: 10 Дек 2018, 14:57

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот velvet_81 » 02 Май 2019, 14:21

Аз лично не искам да ми изневеряват, затова и не изневерявам. Следвам мотото да не правя с другите това, което не искам те да причиняват на мен.
Ако все още се съмняваш дали те проверява или е свободномислеща както казваш, пробвай я и ти! Дай и същата свобода, която и тя на теб и виж как реагира тя! Също така пробвай, да имаш интерес и към друга и гледай реакциите й. Ако не можеш да разбереш как и защо реагира по даден начин, е, в това няма как да помогна и дам съвет. Всичко е до усещане и познаване на другия! Аз лично, не деля моето с други, нито давам от себе си на други. Но разни хора, разни идеали...Няма как да знаеш кой какъв е!
velvet_81
 
Мнения: 194
Регистриран на: 24 Окт 2018, 08:45

Re: Тя няма нищо против да имам други връзки - нормално ли е или е тест?!

Мнениеот Dalia » 02 Май 2019, 17:48

Ами ако и тя е склонна към такива авантюри, юо да не ти дава зелена светлина, Апък и като нещо се разрешава не етолкова сладко, олкото да си го откраднеш. :lol:
Dalia
 
Мнения: 557
Регистриран на: 12 Фев 2013, 17:10


Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта