19 Фев 2012, 16:58
[/quote]Memento написа:А какво да кажем за разводите между силни жени и силни мъже, два такива характера като се сблъскат има два варианта или да се получи изключително силна и плодотворна връзка или да настъпи конфликт на интереси и накрая да се разделят. По-често се получава второто защото никой не отстъпва от позициите си, всеки иска да се наложи.
20 Фев 2012, 10:56
Memento написа:S&M написа:Аз открито признавам, че мразя слабите мъже - тези, които не могат да взимат решение сами, тези, които не знаят какво искат, тези, които са силни на думи, а на дела отсъстват. Не мисля, че подобно същество би могло да се нарече мъж, дори човек. За съжаления днешно време се навъдиха доста такива индивиди, което наистина е жалко.
Значи обичаш силните мъже нали така? А ти за каква се определяш силна или слаба жена? Защото ако и ти си много силна и мъжа да теб също рано или късно ще започнете да си пречите от прекалено много сила. Искам да кажа, че слабите жени търсят силни мъже най-често, не знам при всеки е индивидуално.
20 Фев 2012, 11:20
20 Фев 2012, 13:21
ovagimyan написа:Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.
27 Апр 2012, 16:47
28 Апр 2012, 10:01
ovagimyan написа:Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.
„Мъжът се жени, надявайки се жена му да не се променя, а жената се омъжва с надеждата да промени мъжа.“ Защо жените винаги се опитваме да контролираме положението и се стремим да нагласяме събитията така, че да залъгваме себе си? Заобиколена съм от много такива жени и всяка от тях не усеща как непрекъснато се стреми да контролира и направлява половинката си, успокоявайки се с „Обичам го, но искам да се промени. Как се случва, че от очарователни момичета се превръщаме в мърморещи регулировчици на нашата връзка? Срещаме някого, влюбваме се, създаваме връзка. Прекрасно! Когато обаче усетим човекът твърде близък, решаваме, че може да го моделираме по свой вкус. Променяме гардероба му, прическата, искаме да харесва нашия стил музика и филмите, които гледаме. Той не харесваше някоя от приятелките ни? – Как няма да я харесва? Трябва да се научи да я харесва!
Замислете се колко по-рядко се среща обратната ситуация – мъжът да мърмори непрестанно на половинката си и да я обвинява в непреодолимите й недостатъци. Странно, но като че ли мъжете по-лесно се научават да ни обичат такива, каквито сме.
03 Май 2012, 10:49
15 Яну 2015, 15:04
d_2 написа:ovagimyan написа:Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.
Абсолютно грешно разсъждение. В никакъв случай не мога да се съглася с това твърдение, дори не мога да си представя, че една жена може да каже такова нещо. Аз лично мисля, че е неизбежно един мъж да не се промени, когато започне връзка с една жена. Въпросът обаче е в каква насока ще се случи това. И все пак успяла е онази жена, която промени мъжът, така че тя да се чувства добре.
15 Яну 2015, 16:44
15 Яну 2015, 17:17