Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-дразнещите мъже?

19 Фев 2012, 16:58

Memento написа:А какво да кажем за разводите между силни жени и силни мъже, два такива характера като се сблъскат има два варианта или да се получи изключително силна и плодотворна връзка или да настъпи конфликт на интереси и накрая да се разделят. По-често се получава второто защото никой не отстъпва от позициите си, всеки иска да се наложи.
[/quote]

Не мога да се съглася. Просто моят опит показва друго. Според мен, ако намериш партньор, които да отговаря на твоите потребности и усещания няма начин да има фатален край. В тази връзка отново искам да кажа, че двоиките трябва да се съчетават на принципът "общи интереси", "общи качества", и т.н, а не на износената максима, че противоположностите се привличат. За да се допълнят правилно двама души трябва да имат нещо общо помежду си, а не различно. 8-) 8-)

20 Фев 2012, 10:56

Memento написа:
S&M написа:Аз открито признавам, че мразя слабите мъже - тези, които не могат да взимат решение сами, тези, които не знаят какво искат, тези, които са силни на думи, а на дела отсъстват. Не мисля, че подобно същество би могло да се нарече мъж, дори човек. За съжаления днешно време се навъдиха доста такива индивиди, което наистина е жалко.

Значи обичаш силните мъже нали така? А ти за каква се определяш силна или слаба жена? Защото ако и ти си много силна и мъжа да теб също рано или късно ще започнете да си пречите от прекалено много сила. Искам да кажа, че слабите жени търсят силни мъже най-често, не знам при всеки е индивидуално.

Не съм съгласна с теб! Силните жени не търсят никой, по принцип не им трябва, но най -хубавото от всичко е, че когато един наистина силен мъж ги намери и им докаже, че преди всичко те са жени, колкото и силни да искат да бъдат те стават като всички останали жени - нежни, гальовни и любовеобилни.Така, че какво означава силна или слаба жена? Единствено един мъж може да направи от една жена силна и обратното.

20 Фев 2012, 11:20

Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.
„Мъжът се жени, надявайки се жена му да не се променя, а жената се омъжва с надеждата да промени мъжа.“ Защо жените винаги се опитваме да контролираме положението и се стремим да нагласяме събитията така, че да залъгваме себе си? Заобиколена съм от много такива жени и всяка от тях не усеща как непрекъснато се стреми да контролира и направлява половинката си, успокоявайки се с „Обичам го, но искам да се промени. Как се случва, че от очарователни момичета се превръщаме в мърморещи регулировчици на нашата връзка? Срещаме някого, влюбваме се, създаваме връзка. Прекрасно! Когато обаче усетим човекът твърде близък, решаваме, че може да го моделираме по свой вкус. Променяме гардероба му, прическата, искаме да харесва нашия стил музика и филмите, които гледаме. Той не харесваше някоя от приятелките ни? – Как няма да я харесва? Трябва да се научи да я харесва!
Замислете се колко по-рядко се среща обратната ситуация – мъжът да мърмори непрестанно на половинката си и да я обвинява в непреодолимите й недостатъци. Странно, но като че ли мъжете по-лесно се научават да ни обичат такива, каквито сме.

20 Фев 2012, 13:21

ovagimyan написа:Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.

Абсолютно грешно разсъждение. В никакъв случай не мога да се съглася с това твърдение, дори не мога да си представя, че една жена може да каже такова нещо. Аз лично мисля, че е неизбежно един мъж да не се промени, когато започне връзка с една жена. Въпросът обаче е в каква насока ще се случи това. И все пак успяла е онази жена, която промени мъжът, така че тя да се чувства добре. 8-)

27 Апр 2012, 16:47

В интерес на истината мисля, че един мъж се държи според жената до него. Повярвайте ми познавам много мъже, които са се променяли цялостно, заради жена. Така че скъпи дами всичко зависи от нас...

28 Апр 2012, 10:01

ovagimyan написа:Жените не променяме мъжете. Просто някои мъже пожелават да се променят заради жената до себе си. И въпреки това сме заобиколени от жени, които непрестанно се опитват да променят половинките си.
„Мъжът се жени, надявайки се жена му да не се променя, а жената се омъжва с надеждата да промени мъжа.“ Защо жените винаги се опитваме да контролираме положението и се стремим да нагласяме събитията така, че да залъгваме себе си? Заобиколена съм от много такива жени и всяка от тях не усеща как непрекъснато се стреми да контролира и направлява половинката си, успокоявайки се с „Обичам го, но искам да се промени. Как се случва, че от очарователни момичета се превръщаме в мърморещи регулировчици на нашата връзка? Срещаме някого, влюбваме се, създаваме връзка. Прекрасно! Когато обаче усетим човекът твърде близък, решаваме, че може да го моделираме по свой вкус. Променяме гардероба му, прическата, искаме да харесва нашия стил музика и филмите, които гледаме. Той не харесваше някоя от приятелките ни? – Как няма да я харесва? Трябва да се научи да я харесва!
Замислете се колко по-рядко се среща обратната ситуация – мъжът да мърмори непрестанно на половинката си и да я обвинява в непреодолимите й недостатъци. Странно, но като че ли мъжете по-лесно се научават да ни обичат такива, каквито сме.

Да напълно съм съгласна с теб, когато един мъж обича истински една жена, той е готов да направи всичко за нея, дори това да коства доостойството му. Виждала съм мъже, които в действителност са големи грубияни,но към съпругите си се държат като с богини. Евала на такива мъже!
Знаете има една приказка: До всеки велик мъж, стои една велика жена!
Аз лично не харесвам мъжете лиигльовци, които не могат да вземат едно решение сами, онези, които се крият под полите на мама и онези, които се скриват пред всеки по-голям проблем.
Мъжът трябва да си тежи на мястото, да стои зад гърба на жена с, да бъде бейна опора.

03 Май 2012, 10:49

Дразнят ме самонадеяните мъже, тези, които се мислят за толкова велики, че няма как да получат "не" за отговор на това, което искат от теб. Дразнят ме и тези, които си мислят, че като имат пари и всички са в краката им :x Да, ама НЕ! Срещала съм много такива по пътя си и всички тези неща страшно много са ме отблъсквали. За простотията няма какво да говорим и за съжаление тя наистина не ходи в гората...
Радвам се, че открих мъжа на живота си, с който искам да остарея и с когото никога не ми е скучно, който умее да ме разсмива от сърце и да ме разплаква от умиление, който ме кара да се чувствам истинска жена! Завидяхте ми, нали :mrgreen: Рядко се срещат мъже от тази порода и смятам, че съм истинска щастливка, защото до мен стои един от тях :D

15 Яну 2015, 15:04

d_2 написа:

Абсолютно грешно разсъждение. В никакъв случай не мога да се съглася с това твърдение, дори не мога да си представя, че една жена може да каже такова нещо. Аз лично мисля, че е неизбежно един мъж да не се промени, когато започне връзка с една жена. Въпросът обаче е в каква насока ще се случи това. И все пак успяла е онази жена, която промени мъжът, така че тя да се чувства добре. 8-)

А жените не се променят нали, жените са перфектни и нямат нужда от абсолютно никаква промяна, а мъжете те.. ахх, кучетата, те ще ни лазят в краката, докато ги направим по калъп. Смешна история, аз не си вземам гаджета, които ЩЕ променям.

15 Яну 2015, 16:44

Най ме дразнят мъжете, които хленчат повече от жените. Мъжът трябва да е сериозен, стабилен, отговорен и да носи сигурност.

15 Яну 2015, 17:17

О, да такива лигльовци, които само мрънкат са много дразнещи. Мъжът наистина трябва да е сериозен човек, на който да разчиташ. Дразнят ме и мъжете с оскубаните вежди. :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13