Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
17 Юни 2020, 09:17
marchinko73 написа:Само здравомислещи хора са се събрали в този форум явно! Как един не попита как да се приемат дезинфектантите вътрешно за предпазване от коронавирус?!

Ами щото сме сериозни, не като тебе -да дразним хората и да се майтапим с важни теми!
17 Юни 2020, 09:19
CekoVW написа:А не ви ли притеснява, че с тази ваксина може да се сдобиете с чип? Имаше такава информация във фейса...
Айде и ти! Вие с marchinko73 да не сте се наговаряли? Дръжте се сериозно!
18 Юни 2020, 09:18
lyuta_chushka95 написа:CekoVW написа:А не ви ли притеснява, че с тази ваксина може да се сдобиете с чип? Имаше такава информация във фейса...
Айде и ти! Вие с marchinko73 да не сте се наговаряли? Дръжте се сериозно!
Ами то не може постоянно да сме сериозни... Ще вземат да ни изпопадат пломбите от стискане на зъби!
23 Юни 2020, 19:58
Здравейте! Имам такъв въпрос: Къде в Пловдив мога да си направя бърз и надежден тест за коронавирус? Нямаме симптоми и следователно няма да ни го назначат от РЗИ, но тъй като с приятелката ми пътувахме извън града и бяхме на места, където сега съобщават за нови огнища на covid 19, искаме да си направим изследване. Както се казва - да постъпим отговорно спрямо обществото. Поразгледахме в интернет и видяхме на няколко места, че правят тестове за коронавирус и не можем да решим къде да отидем. Разбира се държим на качеството и надежността, но и цената не е без значение. Някой правил ли си е скоро такъв тест в Пловдив да ни насочи към някоя лаборатория?
24 Юни 2020, 19:14
Мисля, че в ДКЦ "Пълмед" правят такива бързи тестове.
25 Юни 2020, 09:01
Паулу Коелюв написа:Какво мислите за мерките, които предприема правителството против разпространението на коронавируса? Достатъчни ли са? Някои хора са но мнение, че са прекалено рестриктивни. Какво мислите?
Лошото в случая е, че хората свикнаха със заплахата и взеха да не изпълняват много от предпазните мерки. Затова се и увеличиха заболелите от Covid-19. Някои даже говорят за втора вълна на епидемията... много лошо!
25 Юни 2020, 09:57
В лаборатория Синево в Пловдив не правят ли такива изследвания? В Стара Загора правят тестове за covid - 19.
29 Юни 2020, 09:16
Бързите тестове не винаги са надеждни. Щом се притесняваш, защо не направиш пълни изследвания?
02 Юли 2020, 09:43
И аз искам да зная - само в София ли работите? И освен с дезинфекция срещу коронавирус, например срещу акари правите ли дезинфекция?
02 Юли 2020, 10:05
Все още няма разработена ваксина срещу коронавирус, нали? Или нещо бъркам? Чух, че руснаците са изобретили такава, която действала в продължение на две години. Това вярно ли е или е поредната фалшива новина?