Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Такса Коронавирус - усетихте ли я вече по вашия джоб?

28 Май 2020, 09:15

Що се отнася до банките, те май още преди епидемията започнаха да вдигат таксите. Аз имам сметки в Първа инвестиционна и в Булбанк - и на двете места таксите за обслужване на сметките и за теглене от банкомат са увеличени... Не зная дали е такса коронавирус, но си е факт.

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу коронавирус?

28 Май 2020, 09:27

lyuta_chushka95 написа:Стига наистина ваксината да действа, нямам нищо против. Но и аз мисля, че трябва да е по желание. А какво стана с теорията за БЦЖ ваксината, която помага срещу коронавируса?

Аз също бих се съгласила да се ваксинирам при положение, че ваксината против коронавируса е тествана и доказано предпазва. А по въпроса с БЦЖ ваксината, според мен това е само теория. Доколкото разбрах, действието й е за около 20 години и не се прилага реимунизация.

28 Май 2020, 16:27

Заради тоя коронавирус ни разказаха играта! Банки, хранителни стоки, лекарства... Всичко поскъпва, а заплатите - надолу... Не знам управляващите как я мислят тая работа, ама няма няма да я бъде дълго време според мен!

28 Май 2020, 16:30

Пълни глупости! И от това смятат да изкарат пари! Аман вече от тоя коронавирус!

Re: Кои дезинфектанти са най-ефикасни за профилактика срещу коронавирус?

29 Май 2020, 17:04

Вкъщи използваме "Ролка". За сега нямам забележки към тази марка.

29 Май 2020, 19:34

Да, задължително

30 Май 2020, 19:58

Аз лично не бих се ваксинирал. Гледах едно интервю, в което казаха, че прекалено набързо “направената” ваксина и липсата на време за тестване може да даде лоши последици напред във времето.

01 Юни 2020, 10:02

По-скоро бих се ваксинирала... Надявам се наистина да се намери качествена ваксина за коронавируса.

02 Юни 2020, 09:56

Не съм сигурен, че бих се подложил на такава ваксинация, предвид недостатъчния период на изпитване. Както каза Pavel Andreev това може да доведе до много големи проблеми. Надявам се, че няма да я направят задължителна.

02 Юни 2020, 18:58

varlam написа:напълно е нормално да плащате повече, такива са времената. В крайна сметка, искате по-добро обслужване, както преди. Няма да е както преди, при това и ще струва повече. Таксата коронавирус не е чак така лоша идея.

Не мога да разбера кое му е нормалното... На базата на какво са увеличени цените? Поне аз не съм усетила някъде обслужването да се е подобрило.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15