от iriny » 10 Мар 2020, 11:59
Здравейте! Не искам да ви прозвучи истерично, но се притеснявам. От 2-3 дни имам упорита хрема и главоболие. Не се чувствам отпаднала, нито имам кашлица или температура. Все още не съм ходила при личната си лекарка... При нея сега е лудница... има много болни от грип. Дори и по телефона не мога да се свържа. В момента сме в грипна ваканция и се лекувам сама вкъщи с капки за нос, Фервекс и чай с мед и лимон, като гледам да не излизам навън. Не зная къде съм настинала или прихванала някакъв вирус, но практически може да е навсякъде. Успокоява ме фактът, че нямам висока температура, но задължително ли е да я имам, за да съм болна от грип или не дай Боже от коронавирус? И аз вече не зная какво да правя... Какви са симптомите и как да разбера дали съм само настинала или е нещо по-сериозно? Притеснявам се не само за себе си, но и за мъжа ми и детето. Хубавото е, че те за сега са добре! Гледам да не се мотая много около тях, нося маска и спя в отделна стая, но не съм сигурна дали това е достатъчно, за да ги предпазя. Какво ще ме посъветвате?