Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
09 Яну 2013, 15:07
Фактите говорят сами за себе си, имали сме култура, спорт, ред. Със сигурност е имало и негативни неща. Хората, живели по това време са със смесени чувства. Но като гледам, че от 20 год. насам нищо хубаво не се случва; всичко, построено по онова време сега е разруха (напр. "Бузлуджа" и мн. др.), прекалената алчност на управляващите минава всички граници... Тогава не е имало много стоки, но е имало пари, сега стоки, колкото искаш, но ги няма парите.
09 Яну 2013, 15:14
"Кой гледа с носталгия към протрета му Вие ли ogi-smile? Защото аз не гледам, Тодор Живков, комунизма и СССР тези три неща в комплект са най-голямата беда случила са на България след турското робство. Един контра-режим в стил Пиночет, ако беше се случил тогава щяхме наистина да сме Швейцария на Балканите, където комунист е стъпил трева не никне!"
Споделям мнението ти Memento...А тези, които му приписват правилни решения, могат ли да ги посочат ...?
02 Апр 2015, 14:36
Всички се сещаме за времето ПРЕДИ, когато играехме навън, децата се занимаваха с истински неща, а сега картинката е такава:

- 13-Kid-iPad.jpg (21.92 KiB) Прегледано 1657 пъти
Преди гледахме телевизия само през уикендите, а сега постоянно децата са я пред телевизора, компютъра или смартфона. Малки деца умело управляват Touch Screen-а.... А какво беше преди??? Заобикалящия ни свят не беше от смартфони и Ipad, а от игри, зеленина, растения, животни, истински приятели и може би някое друго Тамагочи...
Вие какви други разлики намирате в заобикалящия ни свят от преди и сега, доволни ли сте от това, което виждате в момента около нас?
02 Апр 2015, 15:08
Преди определено беше по-хубаво, сега и децата дебели, родителите мързеливи, и всичко се върти около техниката и най-вече Интернет. Ако едно време ни бяха казали, че Интернет ще завземе такава част от живота ни и няма да можем да лягаме и да ставаме без него, надали щяхме да повярваме.
02 Апр 2015, 15:30
Има разлики, но не мисля, че са много голям проблем, все пак и ние ако имахме тези възможности бихме се възползвали като деца от тях.
02 Апр 2015, 16:12
Сега наистина е тъжно, че всички сме вперили поглед само пред екраните, а най-тъжното е, че хората когато се събират не се виждат наистина, а си гледат с модерните смартфони и постват снимки във фейса,търсят някакво внимание, а забравят приятелите си, до които стоят!
02 Апр 2015, 16:32
На мен ми харесва какво е сега положението, всичко е по-готино, има толкова много възможности, не знам защо постоянно се мрънка, а никой не се отказва от удобствата на съвременния живот.
02 Апр 2015, 16:59
Аз също смятам, че ако дете имах тези възможности щях да се възползвам, нима нямаше да играя на таблет или да ръчкам телефона... да бе! Това е лъжа, то тогава защо го правя сега?!
03 Апр 2015, 08:53
Нямам нищо против светът СЕГА, за мен е много добро място за живеене, има толкова възможности, преди както е било?! Скачане на ластик и банани по Коледа, ако се уредиш!
03 Апр 2015, 15:59
Смятам, че всеки трябва да е щастлив с това, което има, така че няма какво да сравняваме двата свята, просто защото е невъзможно!