Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Разликите между Преди и Сега в заобикалящия ни свят...

03 Апр 2015, 16:19

magda написа:Смятам, че всеки трябва да е щастлив с това, което има, така че няма какво да сравняваме двата свята, просто защото е невъзможно!

А и най-малкото трябва да си направим избора, какво искаме и какво не.

06 Апр 2015, 15:41

Ох, ами няма как, просто децата са различни, няма как да смятате, че ще могат да си играят като нас на стражари и апаши, при положение, че съседчето има АйПад и слиза с него пред блока! Днес децата се радват на материалното и кобрата или жоманката няма как да са им от любимите игри!

06 Апр 2015, 15:55

Ginger написа:Ох, ами няма как, просто децата са различни, няма как да смятате, че ще могат да си играят като нас на стражари и апаши, при положение, че съседчето има АйПад и слиза с него пред блока! Днес децата се радват на материалното и кобрата или жоманката няма как да са им от любимите игри!

На мен винаги ми е било странно като слезнат пред блока с таблета/ телефона, какъв е смисъла, да си играят на терасата.

06 Апр 2015, 16:34

Всичко е до желанието на родителите, а не толкова до желанието на децата, защото те се учат на това, което им покажат родителите.

06 Апр 2015, 17:07

Ама в крайна сметка, когато всички деца цъкат някакви игри, а моето (да кажем) не е виждало таблет през живота си, как да ги накара останалите забили носове в игрите да играят на каквото и да е било и да тичат между блоковете :!: няма ли да се чувства пък дискриминирано, че не знае нито една игра и как се работи с това или онова :?: :!:

06 Апр 2015, 17:28

Въпрос на личен избор на родителите, но и нещата около нас налагат някои промени и новости. Наистина вече е нормално дъщеря ми, която е в 7 клас да има модерен телефон и това дори е задължително! Но не е забравила книгите, не е забравила още да оцветява картинки, не е забравила да си намери хоби :)

07 Апр 2015, 14:00

Сега е много по-готино, отколкото преди. И сега играехме навън като деца, но в момента имаме много възможности, които преди са ги нямали нашите родители ;0

07 Май 2015, 19:36

Не може да се отрече, че сега е много по-различно, не знам защо родителите се оплакват и всички мразят това време *поне на приказки.
Никога не са излизали родителите ми с мен на разходка, нито са играли заедно с мен, изобщо децата си бяхме самостоялтени от малки. Не знам колко добре е било, сега е различно и по-хубаво! :)

14 Май 2015, 13:27

kauda написа:Не може да се отрече, че сега е много по-различно, не знам защо родителите се оплакват и всички мразят това време *поне на приказки.
Никога не са излизали родителите ми с мен на разходка, нито са играли заедно с мен, изобщо децата си бяхме самостоялтени от малки. Не знам колко добре е било, сега е различно и по-хубаво! :)

Мен лично са ме отгледали баба и дядо на село, а такъв ангажимент като да ме пазят и да м е водят не е имал никой.

14 Май 2015, 16:04

Това беше съвсем нормално, всяко едно време и всяка една промяна си имат своите предимства и недостатъци.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6