nikita9999 написа:колко струва цялата процедура АБОРТ ???
Finger написа:За съжаление данните са шокиращи, но все още си остава въпроса защо след като е повече от ясно, че България се намира на ръба на демографски срив, все повече двойки решават да прекъснат бременността пред възможността да отгледат дете?
tweety написа:Днес прочетох някъде, че в Испания са забранили абортите. Ами не знам какво целят с това испанското правителство, но надали с този акт ще увеличат раждаемостта в Испания, по-скоро си мисля, че ще има повече нелегални аборти и изоставени деца.
Снежана написа:tweety написа:Днес прочетох някъде, че в Испания са забранили абортите. Ами не знам какво целят с това испанското правителство, но надали с този акт ще увеличат раждаемостта в Испания, по-скоро си мисля, че ще има повече нелегални аборти и изоставени деца.
За пробив в медицината намирам разрешаването абортите в Уругвай при такава строга политика относно абортите това си е голяма крачка. Не стига, че са бедна държава ами им забраняват да прекъсват бременността по желание, като не могат да се грижат за децата си според мен това е най-доброто решение.
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта