А знаете ли какво е станало на 6-ти май, денят на храбростта? Домашно коте се е разхождало по парапета на балконите и скочило в грешната тераса. Животинката очевидно се е стресирала, че не си е във вкъщи и се е изпишкала, след което се е скрила зад някакъв шкаф... Цитирам ви написаното, защото ми е трудно да го разкажа със свои думи:
"Собственика на апартамента го намира и отива да попита комшията си дали това коте е негово, оказало се, че котето не е и негово и те решават да взема една ловна пушка със съчми и да започнат да стрелят по животинката,при което той избягва на мансардата,но е улучен в опашката, от там единия успява да го удари с обратното на пушката в муцунката разбива му нослето,чупи му зъбите при което котарак изпада в безсъзнание, пада на външното тяло на климатика и от там е бутнат от осмия етаж на земята. След което единия взима една метална лопата и слиза долу за да го довърши, но Хитлер събира последни сили и на предни лапички едва успява да влезе под една кола, от където го намира Михаела Михайлова, със счупени зъби разбита уста, целия в кръв, строшено висящо краче, безброй рани по него, гледката ужасна и покъртителна, а стенанията му още по жални."
Какъв човек трябва да си, за да нараниш по този начин живо същество? Лошото е, че тези момчета един ден ще възпитават деца... Съгласна съм, че трябва да има Зоополиция, защото тогава много от тези изроди ще се замислят дали да направят подобна... не знам как да нарека постъпката им, просто думите не ми стигат. Всичко се връща на този свят - днес си по-силен, но утре може да изпаднеш в позицията на по-слаб и тогава??????????