05 Апр 2012, 13:32
06 Апр 2012, 10:20
21 Апр 2012, 10:32
21 Апр 2012, 12:27
shushito написа:Вчера гледах новините по телевизията и една от тях много ме зарадваЗапочват работа по създаването на Зоополиция в България и ако това стане, случаите с насилие над животни ще се разследват от МВР. Дай Боже да се осъществи тази идея и тези психопати най-накрая да си получат заслуженото!
24 Апр 2012, 09:16
26 Апр 2012, 15:10
eleonora написа:Нямам нищо против да се създаде Зоополиция, но си мисля, че първо трябва да се наблегне върху наказанията за насилие над хора и след това върху насилието над животни, защото в България за убийство на човек може и да ти се размине с 5 години лишаване от свободаДругото, което ме притеснява в случая е, че всичко е формално - ще се направи въпросната Зоополиция, ще се назначат не знам си колко служители, заплати, служебни коли, горива и т.н., а дали ще се върши нещо? Дано да работи ефективно и наистина да защитава животните, независимо дали са домашни или не. Ще ни стигнат ли затворите, обаче, за всички изроди, които тормозят беззащитните същества?!
26 Апр 2012, 16:54
07 Май 2012, 11:36
07 Май 2012, 21:06
nikita написа:И аз съм ЗА създаването на Зоополиция! Днес насилие над животни, утре насилие над хораЖивотните сме ние хората, с арогантното си поведение и закостенелите си разбирания. Естествено, че и животните трябва да се защитят по някакъв начин и не е човешко престъпленията към тях да остават ненаказани. Какъв изрод трябва да си, за да одереш живо куче
Или пък да давиш малки котенца в езеро - лично съм била свидетел на това
Трябва тези изверги да си получат заслуженото и следващите евентуално да се замислят дали ще направят нещо подобно, защото това за мен са страхливци, които си избиват комплексите, тормозейки беззащитните животинки.
08 Май 2012, 09:15
drone_drone написа:Зоополиция та да плащаме на още едни безделници,насилие над животните има защото ние хората ги пускаме на улицата и те се размножават и след това ако ухапе детето ми какво да го гледам ли много ясно че ще го убия, това насилие ли е ?
Постоянно слушам и чета навсякъде колко много защитаваме животните и колко ги обичаме, че хората не са ли по важни? Като толкова ги обичате вземете си ги вкъщи.А насилието над хора е ежедневие ако не сте забелязали.Съжалявам ако тона ми е бил груб.