26 Юни 2012, 09:16
mimeto написа:Имам един меден вазелин, с който си мажа корема - нали бременея сегаЗасега нямам нито една стрия и много се надявам така да си остане до края на бременността. Разбира се, че бебо е най-важен в момента, но аз продължавам да бъда жена и да искам да изглеждам добре
28 Юни 2012, 09:08
tochica написа:Сега да не ми се смеете, като ви споделя за какво използвам вазелина вкъщиПравя си маска на миглите
Една приятелка ми каза и реших да опитам, и аз... Чудна маска, която подхранва и сгъстява миглите - препоръчвам я на всички дами с подобен проблем. А и да нямаме проблеми, не пречи да ги подхраним, де
Имам четка от стара спирала, която старателно съм измила и чака точно такива моменти. С нея нанасям малко количество вазелин върху миглите и преспивам така - веднъж седмично е достатъчно да правите процедурата и не само вие ще забележите резултата.
16 Юли 2012, 14:26
nadya написа:Имам разкошен вазелин за напукани пети и ръце на марката Биле - български, с прополис и лек, ментов аромат. Използвам го, след като си почистя петите с пила, за да премахна мъртвите клетки. Обилно нанасям на ходилата и обувам памучни чорапки. За ръцете не го използвам, защото нямам такъв проблем, но за краката ми върши направо чудесаОтскоро и мъжа ми започна да се маже с него.
29 Юли 2012, 09:50
nadya написа:Имам разкошен вазелин за напукани пети и ръце на марката Биле - български, с прополис и лек, ментов аромат. Използвам го, след като си почистя петите с пила, за да премахна мъртвите клетки. Обилно нанасям на ходилата и обувам памучни чорапки. За ръцете не го използвам, защото нямам такъв проблем, но за краката ми върши направо чудесаОтскоро и мъжа ми започна да се маже с него.