05 Юли 2012, 09:26
Bella написа:Пъпчици? Че какво може да предизвика появата им?
09 Юли 2012, 11:51
edyakova написа:monito написа:И аз искам красиви и гладки крака, но при мен е мисия невъзможна. Имам разширени вени и колкото да си поддържам кожата гладка, тях няма как да ги скрия. Веднъж използвах пилинг за тяло и кожата много ми се зачерви... Чудя се дали домашните ексфолианти ще са подходящи за моите крака и дали въобще е препоръчителен пилинга при разширени вени?
Момичета, това и мен ме подсеща да не би нещо да навредят тези пилинги, защото и аз съм предразположена към разширени вени, майка ми има направо ужасни. Пробвах със содата - аз даже си разбърках содата в малко душ гел, докато стане като гъста паста, че иначе много ми се рони. С утайка от кафе съм пробвала против целулит преди години, но ми се появиха някакви пъпчици и оттогава не съм пробвала.
10 Юли 2012, 13:47
20 Юли 2012, 11:26
mimeto написа:Такааа, хубави съвети сте написали, но ако някой може да ми каже начин да си омекотя космите по краката ще съм му много благодарна. От бременността направо... много ми растат и са адски твърди. Дали е от витамините, които пия? Косата ми също се сгъсти и стана една такава лъскава, но краката са ми просто ужасни, хем използвам епилатор, а не ги бръсна... Помагайте, че положението е трагично
29 Юли 2012, 11:31
30 Юли 2012, 14:12
teddy написа:Момичета, горещо ви препоръчвам да си направите домашен ексфолиант с мед и утайка от кафе - уникален е! Не съм използвала точни пропорции и го забърках на око, но трябва да ви кажа, че ефектът му е наистина страхотен, защото кожата става много гладка и мека. Подходящ е за цялото тяло, като аз наблягам повече на бедрата или там, където има целулит. Нанасяйте с много леки и нежни движения, след което изплакнете с хладка вода.
03 Авг 2012, 11:28
04 Дек 2014, 13:08