22 Юни 2012, 15:55
22 Юни 2012, 16:23
23 Юни 2012, 10:57
eleonora написа:Момичета, хайде да си споделяме тук какви трикове прилагаме вкъщи, за да изглеждат краката ни гладки и красиви. Все пак лятото дойде, а с него и късите поли, и панталонки, а не вярвам някоя от вас да иска да изложи на показ сухата си, загрубяла кожа. Запретвайте ръкави и си забъркайте следния вълшебен ексфолиант за крака:
Необходими продукти
1 ч.ч. и 1/2 утайка от кафе
1/4 ч.ч. морска сол
1 с.л. зехтин
4 капки екстракт от ванилия
Начин на приготвяне
В подходящ съд разбъркайте всички съставки до получаването на еднородна смес и поставете в хладилника. Колкото по-дълго престои, толкова по-добре.
Преди да си вземете душ е необходимо леко да затоплите сместа, след което започнете да ексфолирате краката с леки кръгови движения. Наблегнете на по-проблемните места и изплакнете обилно с вода. Не забравяйте хидратиращия крем и ефектът ще е налице.
Сега е ваш ред
23 Юни 2012, 11:10
25 Юни 2012, 11:13
edyakova написа:Ще я пробвам първата рецепта, че и аз имам проблем с врастналите косъмчета.
26 Юни 2012, 13:55
edyakova написа:Ще я пробвам първата рецепта, че и аз имам проблем с врастналите косъмчета.
29 Юни 2012, 11:42
30 Юни 2012, 15:29
02 Юли 2012, 21:59
monito написа:И аз искам красиви и гладки крака, но при мен е мисия невъзможна. Имам разширени вени и колкото да си поддържам кожата гладка, тях няма как да ги скрия. Веднъж използвах пилинг за тяло и кожата много ми се зачерви... Чудя се дали домашните ексфолианти ще са подходящи за моите крака и дали въобще е препоръчителен пилинга при разширени вени?
03 Юли 2012, 15:41
edyakova написа:monito написа:И аз искам красиви и гладки крака, но при мен е мисия невъзможна. Имам разширени вени и колкото да си поддържам кожата гладка, тях няма как да ги скрия. Веднъж използвах пилинг за тяло и кожата много ми се зачерви... Чудя се дали домашните ексфолианти ще са подходящи за моите крака и дали въобще е препоръчителен пилинга при разширени вени?
Момичета, това и мен ме подсеща да не би нещо да навредят тези пилинги, защото и аз съм предразположена към разширени вени, майка ми има направо ужасни. Пробвах със содата - аз даже си разбърках содата в малко душ гел, докато стане като гъста паста, че иначе много ми се рони. С утайка от кафе съм пробвала против целулит преди години, но ми се появиха някакви пъпчици и оттогава не съм пробвала.