Препоръки към работодателите относно летните жеги

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Препоръки към работодателите относно летните жеги

Мнениеот Krum » 05 Юни 2015, 11:08

Kaya написа:Тази година много интересни промени имаше за температурите в офисите, обаче не усетих сякаш някой да ги спазва или каквото и да е било. :roll: Изобщо в нечий офис имаше ли променя, а и то не се отнася само до офисите де, ами като цяло за работните условия. :roll:

Ми то е почти невъзможно да се спазват, да не кажа, че е абсолютно невъзможно.
Аватар
Krum

Мнениеот Mon_ton » 16 Юни 2015, 09:59

Хубаво е да има климатик на работните места, иначе в жегите е непоносимо просто. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Bambaa » 15 Юли 2016, 17:29

Които работят на открито, като строители и подобни, не съм забелязала да имат някакви облекчения в жегите. И в най-големите са качени на високото.
Аватар
Bambaa

Мнениеот Anka » 18 Юли 2016, 14:19

А какво става като не се спазват тези препоръки? В цеха на баща ми където работят е поне 50 градуса, работят много машини и е горещо, нямат никакъв климатик, защо не се предприема нищо от страна на проверяващите? Разбира се никой работник не би се оплакал..
Аватар
Anka

Мнениеот pravilno » 18 Юли 2016, 15:02

Anka написа:А какво става като не се спазват тези препоръки? В цеха на баща ми където работят е поне 50 градуса, работят много машини и е горещо, нямат никакъв климатик, защо не се предприема нищо от страна на проверяващите? Разбира се никой работник не би се оплакал..

Защото веднага ще изхвърчи, нали. А не трябва да е така. Моят баща също работи при такива условия, стругар е, постоянно е замърсено, запрашено, няма вентилация. По едно време им даваха кисело мляко заради вредните, но спряха. Като не ти изнася, се махай, друг ще дойде след теб - това е отговорът. И в едно градче, където няма къде да се хванеш, условия, не условия, нямаш избор и го използват.
pravilno

Мнениеот Mon_ton » 04 Апр 2017, 15:32

нямаз избор и за това се и използват такива похвати, че на никой не му дреме за твоите нужди. Какво е това ВРЕДНИ едно кисело мляко, все едно са им осигурили някакво допълнително здравно осигуряване.. :lol:
Аватар
Mon_ton

Предишна

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси