Добави отговор

Re: Проблеми със здравето с неясен произход след продължителен стрес

23 Фев 2016, 15:21

Ужасно е всичко това, което описвате и двете! Радвам се, че поне едната от вас е намерила решение. Между другото и аз съм имала някои проблеми със щитовидната жлеза и точно такова притеснение се усеща и тревожност, така че обърни по-голямо внимание точно на нея.

Re: Проблеми със здравето с неясен произход след продължителен стрес

26 Фев 2016, 17:28

Благодаря ви за отговорите :) Ходих отново на гастроентеролог за стомаха и корема. Надявам се скоро всичко да е наред! Желая ви всичко най-хубаво! Поздрави :)

Re: Полезен или НЕ е стреса?

29 Юни 2018, 16:18

Дрън дрън шикалки! Альоу, полезен стрес? уот дъ.. ама ще си взема бележка, като стана една шефка ще си пускам регулярно на подчинените полезен стрес, ще го измервам с епруветка и ще им го натиквам през някое от отверстията на влизане в работните помещения (още не съм решила с къв бизнес ще се занимавам :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

29 Юни 2018, 16:22

Стресът не може да не е лошо нещо, всички болести идват на първо място от стрес, от нерви и от подобни неща! Спокойствието е това, което ни лекува и тялото и душата.

09 Авг 2018, 10:13

Няма как да е полезен, стресът е най-големият бич на човечеството, голяма част от болестите са в следствие на стреса. Това не е нормално, в наши дни сме изкючително напрегнати и ангажирани.

15 Авг 2018, 23:45

Няма полезен стрес. Или поне аз не знам.

16 Авг 2018, 12:22

Може в някаква форма да те държи малко нащрек, да свършиш нещо по-съсредоточено, но до там. Но стресът, който продължава дни и т.н. е доста опасен.

23 Авг 2018, 12:08

Да е полезен, колко ад е полезен. От време на време да те вдигне малко и да ти даде енергия за нещо, хубаво, ама да е ежедневие, да те разяжда хич не е добре.

22 Фев 2019, 16:19

По себе си съм забелязала, че стресът в УМЕРЕНА ДОЗА ми действа стимулиращо. Нахъсва ме и постигам по-добри резултати. Обаче ако е постоянен и твърде голям, просто блокирам.

22 Фев 2019, 17:38

И а мен стресът, но умереният ми се отразява добре. така се мотивирам повече и ставам по-продуктивен в работата си
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5