Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
01 Авг 2013, 15:43
Да, плуването със сигурност е най-добрият летен спорт, а и не само... Според мен най-добре се развива тялото чрез практикуване на
бътерфлай и на
кроул
16 Авг 2013, 15:28
Категорично - стрийт фитнес (street fitness), уличен фитнес, фитнес на открито - както искате, така го наречете

Препоръчвам го на всеки, който не е опитал. Има си редица предимства - не си затворен в зала, безплатно е, може да ходиш по всяко време на денонощието и е много по-функционален от класическия фитнес в зала, който всъщност е един от най-статичните и пасивни спортове.
13 Яну 2015, 13:07
Всеки спорт, който е на открито мисля, че е подходящ за лятото. Макар че има предимство фитнеса - там може да има климатик.
13 Яну 2015, 13:24
тичане и плуване
13 Яну 2015, 13:34
Burborino написа:тичане и плуване
Имаме една фенка до блока, която вечер спортуваше, беше много готина, децата карат колелета тя се върти с тях в училището и тича, не знам как никой не е падал досега.
13 Яну 2015, 16:52
Плуването е супер алтернатива, пък и е много приятно и разхлаждащо за летните жеги.
14 Яну 2015, 15:17
Сещам се за един сезон, който е подходящ за цялата година, но за него е жалателно да имате партньор
Иначе, ако нямате с кого да споделите това спортуване, плуването и тичането са най-добрите варианти.
14 Яну 2015, 15:27
Не спортувам изобщо, много мразя да ходя да се потя. Лятото ходя на разходки из парка.