Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
10 Яну 2018, 13:40
яйцата са много бърза и здравословна храна, могат да се комбинират с много неща и винаги стават вкусно - дали ще са със зеленчуци или пък с месо, вариантите са безброй. И обикновено това не отнема много време и за 30-40 минути може да се сготви вечеря.
23 Яну 2018, 19:48
най-вече обичам различни салати, за мен няма ли салата на масата, все едно няма вечеря. Важно е да си хапвам редовно.
20 Мар 2018, 18:01
Страшно обичам салати, без значение дали са плодови или зеленчукови. И морски дарове. Най-вече скариди.
20 Мар 2018, 18:03
Домати, мога да ги ям като ябълки
<3
28 Мар 2018, 17:25
I love ананас! Обожавам този плод. Мога да го хапвам отделно или в комбинация с други продукти, като например пилешко месо. Много е вкусно!
29 Мар 2018, 16:14
Blue_sky написа:I love ананас! Обожавам този плод. Мога да го хапвам отделно или в комбинация с други продукти, като например пилешко месо. Много е вкусно!
Комбинацията от плодове и месо дали свъщност е здравословна?
01 Май 2018, 04:04
Салата цезар с пушена сьомга, мисля че няма по-хубава салата от нея!
13 Май 2018, 15:20
p.petrov написа:Салата цезар с пушена сьомга, мисля че няма по-хубава салата от нея!

Абсолютно и аз си мисля, че тая салата си е истинска класика в жанра.
14 Май 2018, 16:56
Напоследък не мога да ям здравословно, някак не мога да устоя. Ми то само като сготвя на мъжете вкъщи и от вид и мирис и ми се дояжда. Ако съм сама, се справям по-добре-салатки, постни ястия,...
14 Май 2018, 19:02
Frac написа:Напоследък не мога да ям здравословно, някак не мога да устоя. Ми то само като сготвя на мъжете вкъщи и от вид и мирис и ми се дояжда. Ако съм сама, се справям по-добре-салатки, постни ястия,...
Здравословно е да избягваш поне пакетираните храни, не е нужно човек само да пасе, за да се храни здравословно.