Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
09 Май 2017, 14:48
Неразбираемо за мен е, защо за мъжете може да има неприятна работа, която да не вършат, а жените могат да не я харесват, но трябва да я вършат.

айрън лоджик.
18 Юни 2017, 10:10
Малко са мъжете, които дават пари за домакински електроуреди, които да улеснят жената, повечето смятат, че това си е женска работа, а те само трябва да дигат краката, когато наближи прахосмукачката до тях...
25 Юли 2017, 09:01
Ами като няма пари за скъпи електроуреди трябва да мия чинии...

На мен ми е най-досадно простирането, а незнайно защо жена ми е решила, че го обичам.
25 Юли 2017, 09:20
Andrey написа:Ами като няма пари за скъпи електроуреди трябва да мия чинии...

На мен ми е най-досадно простирането, а незнайно защо жена ми е решила, че го обичам.
И за мен това е най-ужасното, особено децата като бяха малки! Слагаш една пералня, те събира около 100 броя детски дребни неща и простираш после 40 минути.
25 Юли 2017, 11:52
Младите момчета сега помагат повече, не са като едно време, когато нашите родители не искаха да пипват нищо. Сега помагат повече.

Така че има бъдеще за нашите дъщери, че те ще имат помощници.
23 Авг 2017, 16:13
Моят мъж така и не се научи на домакинска работа. помага, номалко и винаги отгоре отгоре. Повече ес грижи за градината и децата, което ми стига, вкъщи и аз да мия чиниите не ми пречи, ако той е ангажиран с нещо.
24 Авг 2017, 09:36
skyfly написа:Моят мъж така и не се научи на домакинска работа. помага, номалко и винаги отгоре отгоре. Повече ес грижи за градината и децата, което ми стига, вкъщи и аз да мия чиниите не ми пречи, ако той е ангажиран с нещо.
Е пак като помага.
Голям проблем е, че няма тема "коя е най-досадната домакинска работа за една жена", приема се, че жените по принцип обичат да шетат и да чистят и за тях това е нещо напълно нормално и в реда на нещата, нали.. пък мъжете са направили някакво огромно постижение, като са натиснали копчето на пералнята.
24 Авг 2017, 11:14
Е, Ванче, да не да е лесно да се пусне пералнята, повечето мъже и идея си нямат как работи пералнята им и как се пускат дрехите в нея.
08 Сеп 2017, 15:50
Мъжете винаги ги мързи да вършат някакви домакински неща, като да изхвърлят боклука, дори им се вижда много трудно. Виж, да седнат на дивана и да си опънат краката всички могат.
07 Ное 2018, 15:09
Чак ужасни не знам дали са му, но простиране и гладене не са му силната страна