Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
22 Фев 2013, 09:52
Днес приготвих палачинки- с мед, отстрани плочка сирене.
За пиене-задължителната чаша чай с лимон.
22 Фев 2013, 10:38
Обичам мюсли, но не защото се съобразявам с някакви си диети...Всъщност мюслито и овесените каши не са подходящи храни, когато искаме да се отървем от излишните килограми.
22 Фев 2013, 22:25
Моята най-редовна закуска - препечена филийка с маслинки, сиренце и варено яйце! Обожавам!!!! Понякога и овесени ядки, които накисвам във вода!

))
22 Фев 2013, 23:51
Обичам да закусвам най-вредното, филйка с масло, кренвирш, кашкавал /запечени/ и отгоре с майонеза и кетчуп! Вкусно ми е!
23 Фев 2013, 16:01
Задължително закусвам.За мен закуската е най-важна.По принцип не ям хляб през деня и вечерта,но закуската ми често е 2 препечени филийки черен хляб.Намазвам ги с маргарин,а отгоре слагам кашкавал и шунка.Понякога закусвам с мюсли с мед и сушени плодове.

Може би не ми е много здравословна закуската,но пък това обичам да похапвам сутрин.
24 Фев 2013, 19:31
Повечето пъти хапвам овесени ядки с кисело мляко, плодове, ядки, може и някое сварено яйце. За мен закуската е най-важното хранене за деня и никога не пропускам. Като се замисля, не мога да си представя да ям чак на обяд. Обожавам палачинки, но ме мързи да ги правя, затова съм минала на по-здравословно хранене
05 Мар 2013, 10:07
Закусвам плод или пълнозърнест хляб, изобщо не ми е вкусно, но лято идва...
Иначе баничка, принцеска, палачинки най-биха ми били по вкуса!
29 Апр 2013, 13:34
Аз обичах да похапвам банан на гладно, но наскоро се отказах от този навик...Колкото и изненадващо да ви се струва, диетолозите съветват да избягваме консумацията на банани сутрин. Причината е във високото съдържание на магнезий в бананите.
28 Май 2013, 12:35
Закусвайте обилно, обядвайте стабилно, вечеряйте леко и с питие
10 Юни 2013, 11:20
Закусвайте обилно, обядвайте стабилно, вечеряйте леко
... Хапването през деня на крак, между другото, и късната обилна вечеря са ужас за здравето ни. Тези вредни навици влияят отрицателно на стомашно-чревния тракт и черния дроб.