Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
22 Дек 2014, 23:18
Малко хубава музика прави чудеса!
26 Дек 2014, 13:29
Интересното е, че темата е точно тук, дали става дума за разтоварване от стреса, за който са допринесли жените?
27 Дек 2014, 12:15
През седмицата посещение на фитнес залата. Уикендите сред природата в планината.
29 Дек 2014, 14:54
Вечер се прибирам и си сипвам една ракия, после света ми става по-добър!
05 Яну 2015, 18:33
Пускам си музика, вземам една книжка, тетрадка и рисувам или чета, разбира се като сложим и готвене с децата и вечерта става хубава
06 Яну 2015, 17:35
Когато съм много напрегната най-лесния начин да се отпусна е като си взема един топъл душ и после започна да правя нещо с детето, все пак заради него най-често страдам всички стресове, които иначе не бих понесла, дава си ми сили.
07 Яну 2015, 18:14
За щастие вече все по-рядко изпадам в такива стресови ситуации, когато бях по-млада много се притеснявах, да не кажа постоянно, но с времето не е така. Сега когато имам по-натоварен ден една вана винаги ми действа добре, но по времето когато нямах още вана, да ви кажа наистина ми беше много по-трудно.
08 Яну 2015, 16:33
The_The_Ramone написа:Като правя стрес на други хора.

Това е много добро решение, няма само на мен да ми е гадно, ами и на другите трябва да им е гадно!
15 Фев 2017, 15:17
Mon_ton написа:The_The_Ramone написа:Като правя стрес на други хора.

Това е много добро решение, няма само на мен да ми е гадно, ами и на другите трябва да им е гадно!

Това пък е много тъпо, накрая всички стресирани и ядосани. И като избухне голямата бомба се чуди после какво е станало. Защо допълнително сами да си създаваме такива работи?