Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Как се разтоварвате от стреса ?

09 Апр 2011, 00:55

Ежеднвеието в днешната влошена финансова обстановка става все по напрегнато . Как намирате отдушник на излишното напрежение ?

Re: Как се разтоварвате от стреса ?

09 Апр 2011, 11:08

Като правя стрес на други хора. :lol:

19 Апр 2011, 16:00

Когато е хубаво времето, обичам да излизам и да се разхождам, но напълно сам. В моя квартал има езеро. Лятно време е страхотно там, макар и да не е много чисто. Обичам да излизам с приятели. Имам вила на 30 км. от София. Често ги събирам през почивните дни там и правим барбекю. И не на последно място, когато е студено (най-вече зимно време) - играя на HoN. Това ми помага да се откъсна от проблемите.

19 Апр 2011, 16:19

Аз предпочитам екстремното, излизам сред природата и карам каяк. Няма по- приятно удоволствие за мен от преминаването през бързеите на някоя река.А вечер разбира се не разминава без огън и барбекю, събираме се много привърженици на този спорт, танцуваме и се шегуваме.

09 Май 2011, 17:04

The_The_Ramone написа:Като правя стрес на други хора. :lol:

Това ми хареса!
Аз лично се разтоварвам най-добре чрез спортуване, доколкото мога когато мога, също така разбира се излизам с приятели, но не обичам да сядам на заведение или да се забивам в някой клуб.

09 Авг 2011, 23:15

Секс? Най-добрата идея...

26 Сеп 2011, 15:45

Когато искам да се разтоваря се събирам с готини хора, отивам на готино място и забравям за всичко. Рецептата да пребориш стреса е да се чувстваш добре. :)

30 Окт 2011, 22:54

Джъткам си напред-назад и пръскам пари наляво и надясно :D Целия стрес е разтоварен :lol:

30 Окт 2011, 23:04

boriskarlov написа:Секс? Най-добрата идея...

Напълно съм съгласна, а и на жените действа срещу стрес :)))

30 Окт 2011, 23:07

qproin написа:
boriskarlov написа:Секс? Най-добрата идея...

Напълно съм съгласна, а и на жените действа срещу стрес :)))

...и разхубавяващо ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5