Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
09 Апр 2011, 00:55
Ежеднвеието в днешната влошена финансова обстановка става все по напрегнато . Как намирате отдушник на излишното напрежение ?
09 Апр 2011, 11:08
Като правя стрес на други хора.
19 Апр 2011, 16:00
Когато е хубаво времето, обичам да излизам и да се разхождам, но напълно сам. В моя квартал има езеро. Лятно време е страхотно там, макар и да не е много чисто. Обичам да излизам с приятели. Имам вила на 30 км. от София. Често ги събирам през почивните дни там и правим барбекю. И не на последно място, когато е студено (най-вече зимно време) - играя на HoN. Това ми помага да се откъсна от проблемите.
19 Апр 2011, 16:19
Аз предпочитам екстремното, излизам сред природата и карам каяк. Няма по- приятно удоволствие за мен от преминаването през бързеите на някоя река.А вечер разбира се не разминава без огън и барбекю, събираме се много привърженици на този спорт, танцуваме и се шегуваме.
09 Май 2011, 17:04
The_The_Ramone написа:Като правя стрес на други хора.

Това ми хареса!
Аз лично се разтоварвам най-добре чрез спортуване, доколкото мога когато мога, също така разбира се излизам с приятели, но не обичам да сядам на заведение или да се забивам в някой клуб.
09 Авг 2011, 23:15
Секс? Най-добрата идея...
26 Сеп 2011, 15:45
Когато искам да се разтоваря се събирам с готини хора, отивам на готино място и забравям за всичко. Рецептата да пребориш стреса е да се чувстваш добре.
30 Окт 2011, 22:54
Джъткам си напред-назад и пръскам пари наляво и надясно

Целия стрес е разтоварен
30 Окт 2011, 23:04
boriskarlov написа:Секс? Най-добрата идея...
Напълно съм съгласна, а и на жените действа срещу стрес

))
30 Окт 2011, 23:07
qproin написа:boriskarlov написа:Секс? Най-добрата идея...
Напълно съм съгласна, а и на жените действа срещу стрес

))
...и разхубавяващо