Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Киселото мляко - най-здравословната храна в света

30 Май 2013, 15:09

Аз отскоро правя домашно кисело мляко и сирене. Вкусът няма нищо общо с този на продаваните в магазина. :)

30 Май 2013, 15:25

Домашното е истинското! Няма какво да се заблуждаваме, че може да се сравни с купеното...

02 Юли 2013, 14:47

Обичам го. А и само се замислете с какво щяхме да си ядем пържените тиквички, ако го нямаше киселото мляко? :roll:

25 Юли 2013, 15:19

То се знае! Не сядам на масата без кисело мляко...

22 Авг 2013, 10:32

Яжте киселото мляко, за да забравите за стомашните проблеми! Изпитано е ;)

Киселото мляко Бор Чвор след половин година в хладилник

08 Май 2014, 14:01

Можете ли да предположите в какво се е превърнало киселото мляко Бор Чвор след половин година престой в нещастния ми хладилник? :?

Просто това откритие ме трогна и нямаше как да не го споделя тук, объркана съм, леко разочарована и все пак е факт!
Трябва да приемем, че след като веднъж глобиха фирмата Бор Чвор за съдържащите се растителни мазнини в кисело мляко с друго име – Култура, то те продължават да произвеждат странните си продукти!

Ами ето, да ви покажа снимчици:
V__D300.jpg
V__D300.jpg (18.99 KiB) Прегледано 4565 пъти

това е етикетът, срокът е изтекъл на 05.11.2013

V__D938.jpg
V__D938.jpg (19.93 KiB) Прегледано 4565 пъти

а това е и самото мляко, има много интересен цвят отгоре, лека възкисела миризма, но пък тя събужда слюнкоотделянето (както лимона) :D :D :D
Държа да отбележа, че киселото мляко го открих в хладилник, като през цялото това време от половин година, то не е излизало от там :!: и го открих с плътно прилепено фолио, като извадено от фабриката! :mrgreen:

Ами споделете своите изводи :!: :!: , аз се почувствах длъжна да споделя историята на едно кисело мляко, да не забравим да споменем марката – Бор Чвор и неговата тъжна съдба в тъжния ми хладилник! :!: :mrgreen:

Re: Киселото мляко Бор Чвор след половин година в хладилник

08 Май 2014, 14:15

Само мога да те посъветвам, за да не ставаш свидетел на такива гледки, да чистиш хладилника си по-често! :lol: :lol: :lol: :lol: Добре де, шегувам се, но не мисля, че някой може да има адекватен коментар, то просто е факт, предполагам, че 99% от млеката, ако доживеят тази преклонна възраст от шест месеца, ще имат същата съдба! :!:

08 Май 2014, 14:31

Много е жалко, знаем си, че киселото мляко не е това, което беше, но чак така... Аз също бях забравила едно кисело мляко покрай празниците и след като го отворих, при изтекъл срок на годност преди месец, все още ставаше за ядене!

08 Май 2014, 14:39

Оооххххх.... не успях да се стърпя - опитах го! Знаете ли, че това мляко, въпреки киселия му мирис си е съвсем наред, вкуса му е по-скоро като на крем, от колкото като на мляко и да подчертая, че не пише, че има нещо различно от краве мляко и закваска!

08 Яну 2015, 15:38

Е това не мога да го повярвам, макар че изобщо не се и учудвам де, много често се случва да забравя киселото мляко у нас, но истинскот такова се разваля за не повече от седмица.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7