18 Яну 2012, 10:19
27 Фев 2012, 14:02
27 Мар 2012, 09:54
27 Мар 2012, 10:44
Hristo написа:Много, ама много приемане на течности, най-добре вода. Това е най доброто лекарство, понеже високият прием на вода, предизвиква често уриниране, което пък от своя страна пречиства организва.
31 Мар 2012, 17:57
vinprom написа:Сериозно кажете ефикасно "лекарство" за махмурлук... тука като гледам само бабини лекове сте писали ... Нещо като "Махмурлек" "Аналгин" и т.н. ефикасно да е ,че ако знаете каква глава ме боли от снощи. И още нещо ... като препиеш с бира и гарлото ти изсъхва вечерта ... някакъв лек и затова ако ми кажете (без от сорта пиене на вода) ...
16 Май 2012, 14:25
14 Юни 2012, 10:52
14 Юни 2012, 11:12
Tanakas написа:Няма мъж който да не се е събуждал с махмурлук сутрин. То било след вечер купонясване със приятели, нечий юбилей, или просто напиване от тъга.
Махмурлизмът е съвкупност от неприятни физиологични ефекти, последващи прекалена консумация на алкохол. Най-често, по време на махмурлук, се среща чувството на силна жажда, отпадналост на тялото, гадене и световъртеж.
А Вие как се справяте със сутрешния махмурлук? Аз си удрям един хладен душ, но никога не мога да разбера колко време съм бил в банята
14 Юни 2012, 13:01
15 Юни 2012, 18:14
Снежана написа:Tanakas написа:Няма мъж който да не се е събуждал с махмурлук сутрин. То било след вечер купонясване със приятели, нечий юбилей, или просто напиване от тъга.
Махмурлизмът е съвкупност от неприятни физиологични ефекти, последващи прекалена консумация на алкохол. Най-често, по време на махмурлук, се среща чувството на силна жажда, отпадналост на тялото, гадене и световъртеж.
А Вие как се справяте със сутрешния махмурлук? Аз си удрям един хладен душ, но никога не мога да разбера колко време съм бил в банята
Ах каква дискриминация, защо само мъжете да страдат махмурлук? Историята познава какви ли не трагични случаи!