19 Юли 2011, 09:23
За епилацията съм, но ако не включва крака и ръце. Не си падам по охлюви. Има места, на който епилацията е задължителна, защото иначе е гнусно.
19 Юли 2011, 13:01
Само на определени места, не мисля че е нужно да се прекалява, а съм виждала мъже с брутални обриви и врязани косми след епилация и определено това не е по-приятна гледка от окосмен мъж.
19 Юли 2011, 13:51
qproin написа:Само на определени места, не мисля че е нужно да се прекалява, а съм виждала мъже с брутални обриви и врязани косми след епилация и определено това не е по-приятна гледка от окосмен мъж.
Понякога е по-хубаво да виждаш окосмени крака или тяло от колкото тяло покрито с пъпки и петна.
19 Юли 2011, 20:17
Разбира се, че ЗА!!! Обожавам поддържаните мъже, в това да си суетен няма нищо лошо, но разбира се в рамките на нормалното, без да прекаляваме.
29 Юли 2011, 13:36
sss88 написа:Разбира се, че ЗА!!! Обожавам поддържаните мъже, в това да си суетен няма нищо лошо, но разбира се в рамките на нормалното, без да прекаляваме.
А на кое казваш" в рамките на нормалното"?
18 Авг 2011, 01:03
Хм, аз обичам да гледам руси косъмчета по ръцете, здраво хванали волана на автомобила

И обичам да следвам пътечката под пъпчето

Това сигурно означава, че съм против!
18 Авг 2011, 11:51
Хм, аз обичам да гледам руси косъмчета по ръцете, здраво хванали волана на автомобила

И обичам да следвам пътечката под пъпчето

Това сигурно означава, че съм против!

Не ти ли остават
кости между зъбите?
22 Авг 2011, 11:48
Аз съм за метросексуалните т.е. епилирани мъже+често къпане и приятно ухаещ парфюм.
26 Авг 2011, 11:36
Изабел написа:Аз съм за метросексуалните т.е. епилирани мъже+често къпане и приятно ухаещ парфюм.
Винаги ми е доставяло удоволствие да мине покрай мен мъж ухаещ на хубав парфюм. Няма по-приятно усещане от парфюмът на любимия върху кожата ти.
08 Сеп 2011, 11:17
Нека мъжете се обезкосмяват, ама да не прекаляват. Щом е умерено става....