04 Окт 2011, 16:00
Аз съм на мнението, че мъжът трябва да има повече косми по тялото си от мен- иначе наистина се комплексирам
07 Окт 2011, 12:38
Да, съгласна съм с Антония, не прекалено, но поне малко
18 Окт 2011, 23:06
Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина
18 Окт 2011, 23:07
southernsun написа:Това красиво ли ви се вижда?
е не е пък чак толкова грозно, има доста по-космати мъже.
19 Окт 2011, 00:30
Трябва да се епилира, но не целия. Мишниците и интимните части са достатъчни;)
19 Окт 2011, 04:53
Хубаво е да се епилират, но всяко нещо с мярка. Мъжки крака и ръце без косми си е направо грозно...
20 Окт 2011, 06:45
kasmetche написа:Хубаво е да се епилират, но всяко нещо с мярка. Мъжки крака и ръце без косми си е направо грозно...
Да, но прекалено окосмени хич не е добре.
20 Окт 2011, 13:25
Всяко нещо,което е с мярка,е полезно,в случая красиво.Но да не прекаляват мъжете с епилацията,че да се чувсват някои жени неудобно като видят такъв мъж.
12 Ное 2011, 14:39
Sofito написа:Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина
Леле, голям кошмар е това с епилатора...мен толкова ме боли като го ползвам, а си представям какво му е на един мъж
12 Ное 2011, 15:25
qproin написа:Sofito написа:Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина
Леле, голям кошмар е това с епилатора...мен толкова ме боли като го ползвам, а си представям какво му е на един мъж

Моя мъж пък си взе тример за тяло. Взема си косъмчета по гърдите и мишниците, ама краката искам да са му космати

За оназ работа си има друг инструмент