Правила на форума
Добави отговор

Re: Епилацията при мъжете - за или против? :)

04 Окт 2011, 16:00

Аз съм на мнението, че мъжът трябва да има повече косми по тялото си от мен- иначе наистина се комплексирам ;)

07 Окт 2011, 12:38

Да, съгласна съм с Антония, не прекалено, но поне малко :)

18 Окт 2011, 23:06

Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина

18 Окт 2011, 23:07

southernsun написа:Това красиво ли ви се вижда?

е не е пък чак толкова грозно, има доста по-космати мъже.

19 Окт 2011, 00:30

Трябва да се епилира, но не целия. Мишниците и интимните части са достатъчни;)

19 Окт 2011, 04:53

Хубаво е да се епилират, но всяко нещо с мярка. Мъжки крака и ръце без косми си е направо грозно...

20 Окт 2011, 06:45

kasmetche написа:Хубаво е да се епилират, но всяко нещо с мярка. Мъжки крака и ръце без косми си е направо грозно...

Да, но прекалено окосмени хич не е добре.

20 Окт 2011, 13:25

Всяко нещо,което е с мярка,е полезно,в случая красиво.Но да не прекаляват мъжете с епилацията,че да се чувсват някои жени неудобно като видят такъв мъж.

12 Ное 2011, 14:39

Sofito написа:Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина

Леле, голям кошмар е това с епилатора...мен толкова ме боли като го ползвам, а си представям какво му е на един мъж :roll:

12 Ное 2011, 15:25

qproin написа:
Sofito написа:Моят мъж се епилира целия. Мн добре изглежда без космаци, но често се изнервям да ми жужи тоз епилатор час, час и половина

Леле, голям кошмар е това с епилатора...мен толкова ме боли като го ползвам, а си представям какво му е на един мъж :roll:

Моя мъж пък си взе тример за тяло. Взема си косъмчета по гърдите и мишниците, ама краката искам да са му космати :lol: За оназ работа си има друг инструмент ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7