Memento написа:Всичко трябва да е с мярка. Има приятно окосмени и много окосмени. Лоша е модата напоследък да се махат всички косми наред. Особено пък тези с изтънените вежди са умопомрачително ужасни, едно е да ги поддържаш ако са по-гъсти друго е мъж с дебел кръгло лице и изскубани линийки над очите.
ovagimyan написа:Хората са различни. Има мъже, които просто по природа са много окосмени, има такива, които нямат почти никакви косми по лицето и тялото, а има и много средни варианти.
Първите имат нужда от сериозна работа. Особено ако космите са гъсти и обхващат и гърба. За останалата част от мъжкото тяло може да има различни мнения...
oho-boho написа:По принцип съм за епилацията при мъжете, но само ако има нужда и то на определени местаНикак не ми допада мъжа ми да прилича на гол охлюв и да е по-обезкосмен от мен
Всичко трябва да е в рамките на нормалното.
oho-boho написа:По принцип съм за епилацията при мъжете, но само ако има нужда и то на определени местаНикак не ми допада мъжа ми да прилича на гол охлюв и да е по-обезкосмен от мен
Всичко трябва да е в рамките на нормалното.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта