Епилацията при мъжете - за или против? :)

Re: Епилацията при мъжете - за или против? :)

Мнениеот Dia » 14 Ное 2011, 16:53

:lol: Още една смешна тема :) Ами хубаво е да се търси някакъв баланс. Гърди, ръце и крака е добре да са си "натюр" ;)
Аватар
Dia

Мнениеот hera_00 » 14 Ное 2011, 17:52

Според мен епилацията трябва да е част от хигиената на всеки мъж. Разбира се да не се прекалява. 8-)
Съветът е форма на носталгия. Даването му е начин да извадиш миналото от отпадъчните води, да го избършеш внимателно, да добоядисаш по-грозните му части и да го възстановиш за повече, отколкото то струва.
Аватар
hera_00

Мнениеот Memento » 10 Фев 2012, 15:38

Всичко трябва да е с мярка. Има приятно окосмени и много окосмени. Лоша е модата напоследък да се махат всички косми наред. Особено пък тези с изтънените вежди са умопомрачително ужасни, едно е да ги поддържаш ако са по-гъсти друго е мъж с дебел кръгло лице и изскубани линийки над очите.
Аватар
Memento

Мнениеот rositka » 12 Фев 2012, 11:17

Memento написа:Всичко трябва да е с мярка. Има приятно окосмени и много окосмени. Лоша е модата напоследък да се махат всички косми наред. Особено пък тези с изтънените вежди са умопомрачително ужасни, едно е да ги поддържаш ако са по-гъсти друго е мъж с дебел кръгло лице и изскубани линийки над очите.

Съгласна съм с теб.Като цяло и аз съм за епилацията при мъжете,но в повечко ми идва когато ми отправят поглед тънко извити мъжки вежди :D Придружени с леко набола брадичка картината става просто супер смешна.Не казвам ,че не трябва да се почистват вежди,но нека бъди когато е наложително това и с мярка. Докато за останалата част по мъжкото тяло отново ,ще кажа ,че съм твърдо ЗА :)
rositka

Мнениеот ovagimyan » 20 Фев 2012, 11:38

Хората са различни. Има мъже, които просто по природа са много окосмени, има такива, които нямат почти никакви косми по лицето и тялото, а има и много средни варианти.
Първите имат нужда от сериозна работа. Особено ако космите са гъсти и обхващат и гърба. За останалата част от мъжкото тяло може да има различни мнения...
ovagimyan

Мнениеот Memento » 20 Фев 2012, 11:52

ovagimyan написа:Хората са различни. Има мъже, които просто по природа са много окосмени, има такива, които нямат почти никакви косми по лицето и тялото, а има и много средни варианти.
Първите имат нужда от сериозна работа. Особено ако космите са гъсти и обхващат и гърба. За останалата част от мъжкото тяло може да има различни мнения...

Рабира се тези с пуловерите имат нужда от сериозна епилация, но не мисля, че мъжа трябва да кокетничи излишно и да премахва дори и леко окосмяване по краката, даже има хора които си обезкосмяват и ръцете, според мен това е прекалено. Интересното е, че е типично за Южна Европа.
Аватар
Memento

Мнениеот delinda » 21 Май 2012, 12:12

Вече топлото време е факт и смятам, че не само жените, а и мъжете трябва да помислят за епилация. Онзи ден видя един мъж, който беше като същински орангутан.
Уважаеми мъже, много ви моля помислете малко за това какво впечатление оставяте. Както ние жените се стараем да изглеждаме винаги добре, така и вие трябва да се опитвате. Няма да коментирам факта, че обезкосмяването поне според мен е донякъде и въпрос на лична хигиена.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот oho-boho » 21 Май 2012, 13:25

По принцип съм за епилацията при мъжете, но само ако има нужда и то на определени места :mrgreen: Никак не ми допада мъжа ми да прилича на гол охлюв и да е по-обезкосмен от мен :lol: Всичко трябва да е в рамките на нормалното.
oho-boho

Мнениеот Bella » 21 Май 2012, 14:11

oho-boho написа:По принцип съм за епилацията при мъжете, но само ако има нужда и то на определени места :mrgreen: Никак не ми допада мъжа ми да прилича на гол охлюв и да е по-обезкосмен от мен :lol: Всичко трябва да е в рамките на нормалното.

Не смятам, че един добре поддържан мъж може да изглежда като гол охлюв. Както една жена е красива когато е с гладка и копринена кожа, така и мъжът е приятен за допир когато е добре епилиран. Само тънките вежди ми идват повече, нека да са почистени, но да не са изтънени. Все пак дебелите вежди придават суров вид на мъжа, а тънките малко променят образа им в женски.
Аватар
Bella

Мнениеот mecana » 21 Май 2012, 15:19

oho-boho написа:По принцип съм за епилацията при мъжете, но само ако има нужда и то на определени места :mrgreen: Никак не ми допада мъжа ми да прилича на гол охлюв и да е по-обезкосмен от мен :lol: Всичко трябва да е в рамките на нормалното.

oho-boho, хубаво - нека мъжа да не е като гол охлюв, но нека да не прилича и на мечка :mrgreen: Не обичам косми, особено дълги и закъдрени :lol: Не ми изглежда никак хигиенично, без значение от сезона. Има достатъчно продукти за епилация, а мъжете, които не търпят на болка да използват депилатоар :roll: По-лошото в случая е, че има и жени, които са на принципа - Щом ги има, значи трябва да са там! Една приятелка на сестра ми ходеше с косми под мишниците, защото майка й така казала -брррррррр, ужассссс. Мъжете по-мога да ги преглътна, но жена с косми - НЕ :mrgreen:
mecana

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски