Сънят и сънуването

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Сънят и сънуването

Мнениеот Рамела » 11 Апр 2011, 00:18

Една определено интересна статия . Определено сънуването има "пречистващо" действие. Колкото до тълкуването на сънищата, малко съм скептична...но може би специалистите си знаят работата :)
Рамела

Re: Сънят и сънуването

Мнениеот The_The_Ramone » 13 Апр 2011, 20:19

Аз примерно много сънувам, най-често странни неща, които не мога да си обясня. Но често се получава така, че насън ми е много по-интересно, отколкото наяве. Никога не съм ходил да си "разчитам" сънищата, не мога да го приема за нормално.
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Мнениеот HealthyBoy » 16 Апр 2011, 18:15

Много интересна статия, често съм се опитвал да тълкувам сънищата си, но все стигам до задънена улица или просто забравям какво съ мсънувал. Според мен е истина, че всеки сън е полезен дори и лошите сънища понякога могат да бъдат от важно значение за предстоящия ден.
HealthyBoy

Мнениеот southern_sun » 16 Апр 2011, 19:30

Мои познати се оплакват, че не сънуват. Аз не съм от тях, сънувам почти всяка вечер, цветни и реални сънища. Сънувам себе си.
southern_sun

Мнениеот Ivaylo » 23 Апр 2011, 10:16

southernsun написа:Мои познати се оплакват, че не сънуват. Аз не съм от тях, сънувам почти всяка вечер, цветни и реални сънища. Сънувам себе си.

Често имам пророчески сънища, много интересни. :mrgreen:
Аватар
Ivaylo

Мнениеот southern_sun » 11 Май 2011, 12:23

Ivaylo написа:
southernsun написа:Мои познати се оплакват, че не сънуват. Аз не съм от тях, сънувам почти всяка вечер, цветни и реални сънища. Сънувам себе си.

Интересно, я разкажи какво се е сбъднало? А чували ли сте, че 10% от сънищата ни са еротични, дали е така а? ;)
southern_sun

Мнениеот HealthyBoy » 13 Май 2011, 23:20

southernsun написа:
Ivaylo написа:

Интересно, я разкажи какво се е сбъднало? А чували ли сте, че 10% от сънищата ни са еротични, дали е така а? ;)

Май е по-голям процента :lol:
HealthyBoy

Мнениеот Sofito » 18 Окт 2011, 23:28

Аз сънувам някакви неща, които са ми се случили през деня и са ми направили силно впечатления, но по-завъртяно. Иначе постоянно сънувам. Тълкувам ги понякога, но излизат неща, които винаги описват състоянието ми в момента.
Sofito

Мнениеот qproin » 23 Окт 2011, 22:53

Тълкуването на сънищата за мен е абсолютна измислица, както и всички щуротии свързани с гадаене, хороскопи, магии и подобни. Но често ми се случва някой сън да е толкова реален, че часове след събуждането да съм под въздействието му.
qproin

Мнениеот valiart » 23 Окт 2011, 23:42

Сънищата са странна работа!? Никой не може да им даде точен анализ. Понякога един сън може да те разтърси сериозно ;) Имам предвид изпитването на оргазъм по време на сън:) На вас случвало ли ви се е? ;)
Аватар
valiart

Следваща

Назад към Хоби и развлечения