Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
07 Юни 2011, 15:19
huanita написа:Аз лично никак не обичам да ходя на солариум защото много се пигментирам и се чуствам зле. Сега обаче съм навита да пробвам един нов хит, който е солариум с колариум Значи половината лампи са УВ другата половина греят някаква светлина, която подмладява, премахва бръчки и такива някакви, много е хитов във София, доста мои приятелки го ползват:) А и освен това не пигментира

Въртиш се върте като пумпал ту наляво ту надясно и така докато ти изтече времето.
Къде може да се открие това невероятно чудо?
13 Юни 2011, 12:09
ima v kozmetik centura na Jean DArcel
13 Юни 2011, 22:28
huanita написа:ima v kozmetik centura na Jean DArcel

ама нали се разбрахме, че тук се пише
само на кирилица
14 Юни 2011, 14:22
Олеее вчера бях в Жан Д' Арсел ако знаех щях да си запазя час.
15 Юни 2011, 09:06
HealthyBoy написа:Солариума е супер вредно според мен, не виждам къде е смисъла да се ходи след като единственото което може да спечелиш е рак на кожата

Ех, ех, много силни думи! Ако не се прекалява, не мисля, че има място за притеснение. Аз лично всяка година преди излагане на слънце правя една поредица от 60-80 минути в солариума и след това тена от плажа ми става супер равномерен и траен, не изгарям. Ех естествено ползвам и добри слънцезащитни средства. Така, че аз съм за солариума, но да се ползва с мярка!
22 Юни 2011, 13:45
Както казва Саманта Джоунс от " Секса и града" :" Тенът е за двадесет годишните!"
24 Юни 2011, 22:58
сега не е ли на мода да си с бяла кожичка?
27 Юни 2011, 10:49
Откровено казано и аз не съм фен на тена, въпреки че в момента ходя на колариум, но ще направя поне 20 процедури заради ефекта на подмладяване. После ще споделя впечатления честно как стоят нещата....
15 Юли 2011, 15:59
Мисля,че всичко, което е с мярка е добро...
15 Юли 2011, 16:38
не съм сагласна Мадам с теб.Мисля че солариумът е вреден.