Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
23 Фев 2013, 14:44
Предпочитам си естествения тен. И без това съм си небрежна към използването на слънцезащита целогодишно и съм на тръни заради бенките, не ми се ще да си навличам проблеми от "гъзария".
23 Фев 2013, 15:22
С много бяла кожа съм и винаги съм имала комплекси при първото си сезонно появяване на плажа.Започнах да ходя на солариум точно поради тази причина. Опитах да спазя всички правила-хубава козметика, бавно увеличаване на броя минути на процедурите. Всичко беше наред и ми стана практика-почти 3 години. Но...миналата година забелязах малки пигментни петна по ръцете и краката, които преди не съществуваха. Сега съм си бяла и не така модерна, но петната изчезнаха, а солариумите подминавам....
23 Фев 2013, 17:27
И аз споделям мнението, че използването на солариум е вредно, ако се прекалява, но това важи за почти всичко. Кожа с тен изглежда супер, но не трябва да се жертва здравето в името на красотата.
24 Фев 2013, 00:51
прекалената употрева на каквото и да е -е вредна,мисля,че естествено придобития загар от слънцето през лятото е най-доброто решение ,за траен и безпроблемен тен
10 Юни 2013, 11:26
прекалената употрева на каквото и да е -е вредна,мисля,че естествено придобития загар от слънцето през лятото е най-доброто решение ,за траен и безпроблемен тен
“Всичко, което е прекалено, е вредно”, казали са древните гърци

...И все пак малкото посещения в солариума няма да навредят чак толкова...
27 Сеп 2013, 13:29
Няма голяма значени дали ходиш или не, това е много изкуствено и отново си изгаряш