Солариумът като подготовка за здрав и дълготраен тен през ля

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Солариумът като подготовка за здрав и дълготраен тен пре

Мнениеот Cuddy » 23 Фев 2013, 14:44

Предпочитам си естествения тен. И без това съм си небрежна към използването на слънцезащита целогодишно и съм на тръни заради бенките, не ми се ще да си навличам проблеми от "гъзария". :lol:
Cuddy

Мнениеот geriva » 23 Фев 2013, 15:22

С много бяла кожа съм и винаги съм имала комплекси при първото си сезонно появяване на плажа.Започнах да ходя на солариум точно поради тази причина. Опитах да спазя всички правила-хубава козметика, бавно увеличаване на броя минути на процедурите. Всичко беше наред и ми стана практика-почти 3 години. Но...миналата година забелязах малки пигментни петна по ръцете и краката, които преди не съществуваха. Сега съм си бяла и не така модерна, но петната изчезнаха, а солариумите подминавам....
geriva

Мнениеот winterrose » 23 Фев 2013, 17:27

И аз споделям мнението, че използването на солариум е вредно, ако се прекалява, но това важи за почти всичко. Кожа с тен изглежда супер, но не трябва да се жертва здравето в името на красотата.
winterrose

Мнениеот qna toneva » 24 Фев 2013, 00:51

прекалената употрева на каквото и да е -е вредна,мисля,че естествено придобития загар от слънцето през лятото е най-доброто решение ,за траен и безпроблемен тен :P
qna toneva

Мнениеот Dior » 10 Юни 2013, 11:26

прекалената употрева на каквото и да е -е вредна,мисля,че естествено придобития загар от слънцето през лятото е най-доброто решение ,за траен и безпроблемен тен
“Всичко, което е прекалено, е вредно”, казали са древните гърци :P ...И все пак малкото посещения в солариума няма да навредят чак толкова...
Dior

Мнениеот lini_leni » 27 Сеп 2013, 13:29

Няма голяма значени дали ходиш или не, това е много изкуствено и отново си изгаряш
lini_leni

Предишна

Назад към Козметика и грим