Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Солариумът като подготовка за здрав и дълготраен тен през ля

11 Апр 2011, 17:18

Много хора отричат ползването на солариумите, защото били вредни и водели до рак на кожата. Да, прекомерното им използване със сигурност не е полезно за здравето ни, но според мен те могат да бъдат и полезни. За хора с бяла кожа, склонна към бързо зачервяване и изгаряне, с каквато съм и аз, един кратък курс от 5-6 посещения в солариума преди плаж, би дал много по успешни и дълготрайни резултати. :)

Re: Солариумът като подготовка за здрав и дълготраен тен пре

11 Апр 2011, 18:55

Здравейте, хайде и аз да се включа в темата :) . Добре е да започнем с 6 процедури по 10 мин, в зависимост от кажата. След което е достатъчно да подържате с 1 по 15 мин на седмица. Така се запазва здравословен и красив тен. Но нали знаете, информирайте се предварително за начина , по който да предпазите едни важни части от тялото си, коса и лице е най-добре да покривате. Има страхотни продукти за потъмняване. Хидратирайте тялото, пийте много течности и бъдете красиви! Аз така го правя :)

06 Май 2011, 11:06

А как да задържим по трайно тена? Има ли специални продукти за солариум?

07 Май 2011, 12:40

А рисковете?......всъщност незнам дали е полезно, или по-скоро вредно, а?

13 Май 2011, 13:26

Имайте предвид, че от солариума кожата доста се сбръчква, а за риска от рак да не говорим. Някои хора развиват пристрастеност към солариум. Аз лично имам такава приятелка.

14 Май 2011, 14:43

southernsun написа:А как да задържим по трайно тена? Има ли специални продукти за солариум?

Да, в соларните студиа се продават специални продукти за здравословен и по- дълготраен тен. Такива продукти предлагат и фирми като Oriflame и така нашумялата напоследък LR.
А относно това дали е по-полезен или по-вреден солариумът, лично мое мнение е, че е по-скоро вреден. Чувала съм за много тежки случаи след редовна употреба на солариум. :(

15 Май 2011, 22:58

georgia написа:
southernsun написа:А как да задържим по трайно тена? Има ли специални продукти за солариум?

Да, в соларните студиа се продават специални продукти за здравословен и по- дълготраен тен. Такива продукти предлагат и фирми като Oriflame и така нашумялата напоследък LR.
А относно това дали е по-полезен или по-вреден солариумът, лично мое мнение е, че е по-скоро вреден. Чувала съм за много тежки случаи след редовна употреба на солариум. :(

Като изключим стареенето ли?

16 Май 2011, 18:19

Аз лично никак не обичам да ходя на солариум защото много се пигментирам и се чуствам зле. Сега обаче съм навита да пробвам един нов хит, който е солариум с колариум Значи половината лампи са УВ другата половина греят някаква светлина, която подмладява, премахва бръчки и такива някакви, много е хитов във София, доста мои приятелки го ползват:) А и освен това не пигментира ;) Въртиш се върте като пумпал ту наляво ту надясно и така докато ти изтече времето.

17 Май 2011, 22:38

huanita написа:Аз лично никак не обичам да ходя на солариум защото много се пигментирам и се чуствам зле. Сега обаче съм навита да пробвам един нов хит, който е солариум с колариум Значи половината лампи са УВ другата половина греят някаква светлина, която подмладява, премахва бръчки и такива някакви, много е хитов във София, доста мои приятелки го ползват:) А и освен това не пигментира ;) Въртиш се върте като пумпал ту наляво ту надясно и така докато ти изтече времето.

ООООООООООО супер грабна ме отведнъж. А освен в София някъде другаде може ли да се открие това нещо?

19 Май 2011, 16:59

Солариума е супер вредно според мен, не виждам къде е смисъла да се ходи след като единственото което може да спечелиш е рак на кожата :?
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4