19 Юли 2011, 20:33
Не просто обичам, аз ОБОЖАВАМ да пазарувам! Слабост са ми луксозното бельо, грим, козметика, чанти, обувки и разни такива женски глезотийки.
20 Юли 2011, 13:25
Ако съм в лошо настроение, пазаруването на дрехи и козметика моментално променя това.
27 Юли 2011, 09:29
after_all написа:Ако съм в лошо настроение, пазаруването на дрехи и козметика моментално променя това.
О да напълно съм съгласна с теб, но когато няма парички...? Тогава се депресирам още повече
09 Сеп 2011, 09:22
Една жена винаги трябва да си спестява пари за спешни случай...никога не се знае какво ще стане ....
Аз лично има дни, в който ако не си купя нещо ще се побъркам....за това мили дами пестете, пестете...за черни дни
12 Сеп 2011, 14:10
На моята възраст предпочитам да хвърля цяла заплата за маркова чанта или обувки, отколкото да купувам всеки ден евтини парцалки и боички!
17 Окт 2011, 23:02
пазарувам основно неща, които съм в промоция, и затова съм пълна с ненужни вещи.
18 Окт 2011, 09:28
qproin написа:пазарувам основно неща, които съм в промоция, и затова съм пълна с ненужни вещи.
ЕЕЕЕЕ защо само в промоция, не ти ли се е искало да си купиш нещо само за да се почувстваш по-добре? Аз пазарувам винаги когато имам пари.
18 Окт 2011, 20:47
и аз като всяка жена много обичам да пазарувам всичко, но най-обичам да обикалям по магазините да разглеждам, не е задължително да купувам, може и само да гледам.
18 Окт 2011, 22:25
С пазаруването се разтоварвам страшно много. Доста често ми се случва да потърся определена стока в няколко магазина, докато избера най-хубавата на най-добра цена
24 Окт 2011, 15:42
Охооо, дайте ми да пазарувам. Но искам да имам достатъчно време, да не ме припира някой. Обикновенно мъжете нямат много търпение да обикалят из магазините. Когато съм с моя и реша да си купувам бельо го вкарвам в пробната със себе си:) Доста често си тръгвам от магазина с няколко секси дрешки