Правила на форума
Добави отговор

Re: Обичате ли да пазарувате?

19 Юли 2011, 20:33

Не просто обичам, аз ОБОЖАВАМ да пазарувам! Слабост са ми луксозното бельо, грим, козметика, чанти, обувки и разни такива женски глезотийки.

20 Юли 2011, 13:25

Ако съм в лошо настроение, пазаруването на дрехи и козметика моментално променя това.

27 Юли 2011, 09:29

after_all написа:Ако съм в лошо настроение, пазаруването на дрехи и козметика моментално променя това.

О да напълно съм съгласна с теб, но когато няма парички...? Тогава се депресирам още повече :( :(

09 Сеп 2011, 09:22

Една жена винаги трябва да си спестява пари за спешни случай...никога не се знае какво ще стане ....
Аз лично има дни, в който ако не си купя нещо ще се побъркам....за това мили дами пестете, пестете...за черни дни

12 Сеп 2011, 14:10

На моята възраст предпочитам да хвърля цяла заплата за маркова чанта или обувки, отколкото да купувам всеки ден евтини парцалки и боички!

17 Окт 2011, 23:02

пазарувам основно неща, които съм в промоция, и затова съм пълна с ненужни вещи.

18 Окт 2011, 09:28

qproin написа:пазарувам основно неща, които съм в промоция, и затова съм пълна с ненужни вещи.

ЕЕЕЕЕ защо само в промоция, не ти ли се е искало да си купиш нещо само за да се почувстваш по-добре? Аз пазарувам винаги когато имам пари.

18 Окт 2011, 20:47

и аз като всяка жена много обичам да пазарувам всичко, но най-обичам да обикалям по магазините да разглеждам, не е задължително да купувам, може и само да гледам.

18 Окт 2011, 22:25

С пазаруването се разтоварвам страшно много. Доста често ми се случва да потърся определена стока в няколко магазина, докато избера най-хубавата на най-добра цена :)

24 Окт 2011, 15:42

Охооо, дайте ми да пазарувам. Но искам да имам достатъчно време, да не ме припира някой. Обикновенно мъжете нямат много търпение да обикалят из магазините. Когато съм с моя и реша да си купувам бельо го вкарвам в пробната със себе си:) Доста често си тръгвам от магазина с няколко секси дрешки ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 7