Обичате ли да пазарувате?

Re: Обичате ли да пазарувате?

Мнениеот qproin » 24 Окт 2011, 15:50

Bella написа:
qproin написа:пазарувам основно неща, които съм в промоция, и затова съм пълна с ненужни вещи.

ЕЕЕЕЕ защо само в промоция, не ти ли се е искало да си купиш нещо само за да се почувстваш по-добре? Аз пазарувам винаги когато имам пари.

Казах, че основно пазарувам в промоция, но си купувам и куп други ще ги нарека "щуротии", защото въпреки че съм жена дълбоко се съмнявам, че имаме нужда от всичко което купуваме. А иначе, за пазаруването едва ли някой ще отрече, че е страшно разтоварващо.
qproin

Мнениеот Margo » 24 Окт 2011, 15:53

valiart написа:Охооо, дайте ми да пазарувам. Но искам да имам достатъчно време, да не ме припира някой. Обикновенно мъжете нямат много търпение да обикалят из магазините. Когато съм с моя и реша да си купувам бельо го вкарвам в пробната със себе си:) Доста често си тръгвам от магазина с няколко секси дрешки ;)

хахахах след тоя коментар мисля, че ще трябва да понапишеш нещо и в темата: topic-t1320.html
Май май манипулираш другия пол а?
Margo

Мнениеот valiart » 24 Окт 2011, 21:11

Margo написа:
valiart написа:Охооо, дайте ми да пазарувам. Но искам да имам достатъчно време, да не ме припира някой. Обикновенно мъжете нямат много търпение да обикалят из магазините. Когато съм с моя и реша да си купувам бельо го вкарвам в пробната със себе си:) Доста често си тръгвам от магазина с няколко секси дрешки ;)

хахахах след тоя коментар мисля, че ще трябва да понапишеш нещо и в темата: topic-t1320.html
Май май манипулираш другия пол а?

хаха хаа, е що де? Що пък аз да маниполирам?! В тази ситуация може да се приеме, че мен ме манипулират, за да ми вземат дрешките, трябва покажааа... :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот сиско » 28 Ное 2011, 00:48

Аз обожавам да пазарувам, действа ми много разтоварващо и ми оправя винаги настроението. Обичам най-вече да разглеждам, не е задължително да купя нещо.
сиско

Мнениеот valiart » 28 Ное 2011, 01:11

Аз пък ако няма да купувам нещо, ако не търся нещо конкретно въобще не влизам в магазин.
Аватар
valiart

Мнениеот radowen » 28 Ное 2011, 11:01

сиско написа:Аз обожавам да пазарувам, действа ми много разтоварващо и ми оправя винаги настроението. Обичам най-вече да разглеждам, не е задължително да купя нещо.

Така е и при мен! В последно време мания са ми магазините за домашни потреби-все си харесвам нещичко!
radowen

Мнениеот сиско » 28 Ное 2011, 22:20

Дори самото разглеждане и скитосване по магазините ми доставя повече удоволствие. А и в крайна сметка като не си харесам нищо, защо да купувам.
сиско

Мнениеот valiart » 29 Ное 2011, 00:09

сиско написа:Дори самото разглеждане и скитосване по магазините ми доставя повече удоволствие. А и в крайна сметка като не си харесам нищо, защо да купувам.

Няма лошо, щом намираш удоволсвие в това. За мен е губене на време и излишно занимаване с досадни продавачки:)
Аватар
valiart

Мнениеот зозо » 29 Ное 2011, 11:05

Разбира се, че всяка жена обича да пазарува. И аз съм фен на традиционното скитосване по магазините. Не обичам всичко да става онлайн. Това е един от любите ми навици и мисля, че си заслужава да си го запазя. Освен това онлайн е прекалено нагласено и някак няма тръпка :) 8-)
Аватар
зозо

Мнениеот Bjanka » 04 Дек 2011, 23:22

Пазаруването отдавана се определя като антистрес терапия. Пазарувам всяка седмица и това ми представя голямо удоволствие. :)
Bjanka

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски