Правила на форума
Добави отговор

Re: Как Ви се отразява настъпващата пролет?

06 Апр 2012, 12:39

Супер! Слънцето пече, а хормоните бушуват - какво по-хубаво от това! За щастие не мога да се оплача от пролетна алергия и умора, и искрено съчувствам на всички, които страдат :roll:
Вече си мисля за Варна, морето, сините вълни и голите жени :mrgreen: Нямам търпение да дойде лятото ;)

06 Апр 2012, 13:23

Е то с първите лъчи на слънцето и аз се замислих над идеята за поне разходка до морето. Аз всяка пролет съм с ужасна пролетна умора, нищо не помага.Може би течностите до някъде и по-скоро айранче с малко сол. Може би има някакво значение пролетта за хормоните, но определено и за кръвното налягане има. Според мен постоянната сънливост се дължи именно на ниско кръвно налягане.

09 Апр 2012, 13:21

Пролетната умора определено си казва думата, но открих начин да се справям с нея. Сутрин на гладно пия фреш от моркови и ябълки, а кафето го оставям за по-късно. Чувствам се страхотно през целия ден.
Иначе се радвам на топлото време и направо ми олекна, като свалих ботушите. Денят стана по-дълъг и има време за разходка след работа, среща с приятели и все такива приятни занимания. Този сезон ми е любимият и се опитвам да му се насладя максимално - през уикендите ходим на пикник, разходка сред природата, нищо не зарежда организма ни с повече енергия от пробуждащата се природа. Дръвчетата цъфтят, птичките пеят - чувството е уникално!

12 Апр 2012, 11:28

Като изключим факта, че сутрин не мога да се събудя и главата все по-често започна да ме боли - супер :mrgreen:
Времето е много по-приятно и подходящо за разходки. Гледаме през уикендите да бягаме от града и да сме сред природата, дори и да не е с преспиване. Обичаме да ходим на пикник, да посещаваме различни местенца в България и така разтоварваме от стреса. А и организма ни има нужда от повече чист въздух и слънце.
Не обичам зимата, действа ми подтискащо, но пролетта ме вдъхновява във всяко едно отношение :)

25 Апр 2012, 10:20

Чувствам се като мечка след зимен сън :lol: Много ми се спи, колкото и да спя все не се наспивам. Пролетната умора си каза тежката дума, направо главата ми е натежала и все гледам нещичко да хапна. Но сега сме повече време навън и си мисля, че бързо ще я преборя ;)

10 Май 2012, 13:44

Вече с усмивка на лице мога да кажа, че на пролетната умора й доскуча от мен и реши да си отиде :) Освен, че повечко ми се поспиваше и трудно ставах сутрин, не съм имала други странични, неприятни ефекти. Радвам се на слънцето и на прекрасното време навън. Природата ме зарежда с много енергия и съм щастлива, че имам възможността да й се наслаждавам - пикници, разходки в гората и всякакви такива романтични неща ;)

11 Май 2012, 16:32

Здравейте и от мен ;) И аз да се включа в тази тоооооолкова обширна тема!
Пролетта ми действа като грип, направо ме разболява :oops: хормони бушуват, искри се пръскат навсякъде около мен, не ми се спи, не ми се работи, не ми се занимава с нищо обичайно, просто всичко сякаш е един безкраен флирт :)
Така ми действа на мен пролетта!

14 Май 2012, 14:30

lallali написа:Здравейте и от мен ;) И аз да се включа в тази тоооооолкова обширна тема!
Пролетта ми действа като грип, направо ме разболява :oops: хормони бушуват, искри се пръскат навсякъде около мен, не ми се спи, не ми се работи, не ми се занимава с нищо обичайно, просто всичко сякаш е един безкраен флирт :)
Така ми действа на мен пролетта!

хахаха! Lallali, доста добре описа мен самия през пролетта. Добре, че в момента не съм обвързан и мога да споделя, без някой да ме дебне от ъгъла. Дори сериозни чувства не могат да ме спасят през пролетта, но какво да се прави - просто ставаме жертва на хормоните! :lol:

19 Май 2012, 14:46

На мен пролетта не ми действа много добре. Пролетната умора е нещо, с което наистина доста трудно се справям. :? И все пак се опитвам да бъда позитивна, т.к през този сезон всичко сякаш разцъфва и се събужда за нов живот ... :P

20 Май 2012, 14:58

Много обичам пролетта Това е любимия ми сезон. Не знам дали си внушавам или наистина е така, но през пролетта ми се случват само хубави неща. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3