Повече от добре- всичко се раззеленява и събужда за живот...така и аз. Слънцето ми действа като "катализатор" .....мразя жегите, както и сковаващият студ. Пролетта е най-хубавият сезон за мен!
Оххх, много й се радвам, но се чувствам изморена и все не мога да се наспя... Иначе това е един от люмите ми сезони - дърветата цъфтят, птичките пеят, слънцето ни се усмихва все по-често Живота отново започва да кипи, а заедно с него и любовта Само, където не ми се мисли за пролетното чистене
huanita написа:ужасно имам сенна хрема:(((((((((((( кажете какво да взема?
Много е неприятно наистина Мъжът ми е със същия проблем и винаги си купува Алергодил - твърди, че най-много му помага. Миналата пролет една приятелка ми каза, че пие хомеопатия, но забравих как се казват таблетките Ще питам и пак ще пиша
Иде ми да подскачам от радост,вече съм на по леки дрехи,излизаме на разходка с милото,слънцето буквално ме разтапя от всякъде,нищо че през миналия уикенд се пекох в колата ,на вън ми бе хладно.
Радвам се, че времето вече ни се усмихва, но днес за пореден ден се събудих с главоболие Не мога и не мога да се наспя... Трябва и аз да си купя някакви витамини, защото през деня нямам никаква възможност да съм на салати, а вечер съм освирепяла от глад. Засега свързвам пролетта единствено с пролетната умора